Tgrt Haber

Selçuk Ural'ın 'Bergen' açıklaması tepki çekti: Külotla koşarsam benim de filmimi yaparlar

24 Mart 2022 10:56 - Güncelleme : 24 Mart 2022 12:06
Selçuk Ural'ın 'Bergen' açıklaması tepki çekti: Külotla koşarsam benim de filmimi yaparlar

Ünlü müzisyen ve şarkıcı Selçuk Ural, Bergen filmi hakkında tepki çekecek bir açıklamaya imza attı. Türkiye’de şöhretin skandallar üstüne kurulu olduğunu söyleyen Ural, “Şurada külotla bir gün koşarsam benim de filmimi yaparlar” dedi.

Şarkıcı Bergen’in hayatını anlatan ‘Bergen’ filmi 4 Mart’ta vizyona girdi. Sinemaseverler tarafından büyük ilgi gören film 1100 salonda gösterime girdi. Pandemiden bu yana en iyi açılış yapan Türk filmleri arasında yer aldı.

Film Türkiye’nin farklı noktalarında vizyona girerken Bergen’i öldüren Halis Serbest’in yaşadığı Adana’nın Kozan ilçesinde ise yayınlanmadı. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" ifadeleri tepkilere neden olmuştu.

Vizyona girdiği günden beri sinema salonlarını dolduran ‘Bergen’ filmi hakkında 77 yaşındaki ünlü müzisyen ve sanatçı Selçuk Ural, çok tartışılacak bir yoruma imza attı.

“BERGEN’İN BİR TANE SARKISINI SORSAM SÖYLEYEBİLİR MİSİN?”

Bergen'in hayatının film yapılmasını doğru bulmadığını ifade eden Selçuk Ural, "Bergen’in bir tane şarkısını sorsam söyleyebilir misiniz? Peki Barış Manço’nun, Cem Karaca’nın kaç şarkısını söylersiniz? Onların filmi yapılmadı. Türkiye’de şöhret skandal üstünü kurulmuş. Bir Barış Manço’nun Tanju Okan’ın filmi yapılmıyor. Bunlar yüzlerce şarkı üreten insanlar ama Bergen’in filmi yapılıyor. Bir Cem Karaca filmi yapın. Filozof bunlar..." dedi. 

"KÜLOTLA KOŞARSAM OLUR"

"Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi." diyen Selçuk Ural, "Acıları seviyoruz. Bergen’in filmi yapıldı. Müslüm Gürses’in filmi yapıldı. Niye Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın, Cem Karaca’nın daha nicelerinin filmi yapılmadı? Bir tanesinin 10 tane albümü var, bir tanesinin 110 tane albümü var. Ben şahsen 37 tane 45’lik, 9-10 tane longplay, 10 tane kaset, 10 tane CD’si olan adamım. Benim de filmim yapılmayacak. Çıkıp, şurada külotla bir gün koşarsam ertesi gün gündem değişir ve benim de filmimi yaparlar. Gerçekler maalesef bunlar. Adam, 'Uzaya gittim' dedi, bir anda şöhret oldu. Bu ülkede sanatçı olmayacaksın!" diye konuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...