Tgrt Haber

Selen Görgüzel’den Işın Karaca’ya kavgada söylenmeyecek sözler.. Anırarak şarkı söylüyor, fit kadınları kıskanıyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Eylül 2023 13:35 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 15:12
Selen Görgüzel’den Işın Karaca’ya kavgada söylenmeyecek sözler.. Anırarak şarkı söylüyor, fit kadınları kıskanıyor!

Ünlü şarkıcı ve magazin yorumcusu Selen Görgüzel, programında Işın Karaca’yı hedef aldı. Karaca’nın Demet Akalın’la arasındaki atışma hakkında konuşan Görgüzel, ünlü şarkıcıya kavgada söylenmeyecek sözler sarf etti.

Geçen yıl yönetmen Hamdi Alkan ile 8 yıllık evliliğini noktalayan ünlü isim Selen Görgüzel yorumculuk yaptığı magazin programında Işın Karaca​'yı hedef aldı. Görgüzel "Işın Karaca, kadın olarak mutsuz; fit kadınları kıskanıyor!” sözleriyle olay oldu. 

DEMET AKALIN​ İLE IŞIN KARACA ARASINDA OLANLAR

Demet Akalın’ın son çıkan şarkısını beğenmeyerek yorum yapan ünlü şarkıcı Işın Karaca’ya Demet Akalın"Benden bir şey saklayabileceğine inanan herkesi tebrik ederim ama unutmayın içime doğar" yazılı bir fotoğraf paylaşıp, "Her şey tam da böyle. Çok temiz, çok güzel kalbimiz var çünkü" notunu dümüştü. Işın Karaca ise bu sözlere karşılık "Hiçbir şeye güvenme. Bak; Eros tanrıydı, Sezer imparator, biri don markası oldu öteki salata" dedi. 

Selen Görgüzel’den Işın Karaca’ya kavgada söylenmeyecek sözler.. Anırarak şarkı söylüyor, fit kadınları kıskanıyor!

SELEN GÖRGÜZEL DEMET AKALIN’IN YANINDA YER ALARAK IŞIN KARACA’YI TOPA TUTTU!

Bu atışmaya Selen Görgüzel, Demet Akalın’ın yanında saf tutarak yer aldı. Selen Görgüzel, Işın Karaca’yı sözleriyle adeta yerden yere vurdu. Görgüzel yorumcusu olduğu programda "Niye böyle bir müzik otoritesi gibi her şeye yorumda bulunuyor. Sivri konuşunca haber olacak biliyor, kimse ona sen anırarak şarkı söylüyorsun demiyor ama... Sesi eyvallah kuvvetli ama o kadar duyuyorum ki sürekli bir anırma hali" diyerek olay oldu. Sonrasında ise Görgüzel konuşmasına şöyle devam etti: "Oturuyorsun orada, sürekli eleştiriyorsun... Genel anlamda Işın Karaca'nın kadına karşı... Bir kadını da onore ettiğini görmedim. Işın Karaca mutsuz, kendini beğenmiyor. Kadın olarak mutsuz olduğundan hasımsız. Kendini de beğenmiyor, fit kadınlara agresifleşiyor" diyerek dikkat çekti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...