Tgrt Haber

Selena Gomez tarihe geçti! İki dalda aday oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
18 Temmuz 2024 13:55 - Güncelleme : 18 Temmuz 2024 13:55
Selena Gomez tarihe geçti! İki dalda aday oldu

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, televizyon dünyasının Oscar’ı olarak bilinen Emmy’e ilk kez aday gösterildi. Gomez, 2024 Emmy Ödülleri'nde Only Murders in the Building'le ilk En İyi Kadın Oyuncu adaylığını elde etti ve tarih yazdı.

Oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez, Only Murders in the Building dizisi ile hem yönetici yapımcı hem de oyuncu olarak tarihe geçti. Selena Gomez daha önce dizide yönetici yapımcı olarak aday gösterilmiş ancak oyunculuk kategorisinde aday olmamıştı.

SELENA GOMEZ TARİH YAZDI 

Selena Gomez'in hem yapımcı hem de oyuncu olarak yer aldığı Only Murders in the Building dizisi Gomez'in En İyi Komedi Dizisi dalında üst üste üçüncü kez aday gösterilmesi ve Emmy tarihinde en çok aday gösterilen Latin yapımcı yaptı. 

Selena Gomez tarihe geçti! İki dalda aday oldu - 1. Resim

Daha önce 1983'te Rita Moreno, 2007 ve 2008'de America Ferrera ve geçen yıl Wednesday'le Jenna Ortega'nın ardından, kategori tarihinde aday gösterilen 4. Latin ise Selena Gomez oldu. Ugly Betty'deki performansıyla Ferrera, bu üçlü arasındaki tek kazanan kişi.

Selena Gomez tarihe geçti! İki dalda aday oldu - 2. Resim

Selena Gomez tarihe geçti! İki dalda aday oldu - 3. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...