Tgrt Haber

Semicenk askere gitti, sakalsız hali görenleri şoke etti! Hayranları bile tanıyamadı

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
11 Mart 2024 12:21 - Güncelleme : 11 Mart 2024 12:24
Semicenk askere gitti, sakalsız hali görenleri şoke etti! Hayranları bile tanıyamadı

Son dönemlerin en çok konuşulan sanatçıları arasında yer alan Semicenk, askere uğurlandı. Asker tıraşı olan ünlü ismin değişimi hayranlarını şoke etti. Genç sanatçıyı kimse tanıyamadı...

"Sevecek sandım" "Unutmak öyle kolay mı sandın?" gibi şarkılarıyla milyonlarca dinleyiciye ulaşan gerçek ismi Cenk Baş olan Semicenk, son dönemlerin en konuşulan sanatçıları arasında yer alıyor. 

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz akşam 80 bin hayranı tarafından askere uğurlandı. Dev meydanı dolduran yaklaşık 80 bin kişi, askerlik​ görevi öncesinde son konserini Osmangazi’de veren genç şarkıcının eserleriyle unutulmaz bir akşam yaşadı.

HAYRANLARI TANIYAMADI 

Askere gitmeden önce sakallarını kestiren Semicenk'i kimse tanıyamadı. Bambaşka birine dönüşen genç sanatçının yeni tarzı sosyal medyada gündeme oturdu. 

Kimse fotoğraftaki kişinin Semicenk olduğuna inanamadı. Semicenk askere gitti, sakalsız hali görenleri şoke etti! Hayranları bile tanıyamadı - 1. Resim

Resim

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...