Tgrt Haber

Şener Şen sinirden küplere bindi: Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde gergin anlar

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: TGRT Haber
11 Mart 2024 16:13 - Güncelleme : 11 Mart 2024 16:35

Kayhan Yıldızoğlu'nun cenaze töreninde gergin anlar yaşandı. Usta oyuncu Şener Şen, kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen vatandaşlara bağırarak tepki gösterdi. Gergin anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

"Kara Murat" ve "Malkoçoğlu" gibi yapımlarda rol alan usta oyuncu​ Kayhan Yıldızoğlu, 90 yaşında hayata gözlerini yumdu. 9 Mart'ta hayatını kaybeden Yıldızoğlu için Levent​'te öğle namazına müteakip cenaze​ namazı kılındı. 

"YAV GİDİN YAV"

Cenazeye çok sayıda ünlü isim katılırken törende Şener Şen​'in gergin tavırları dikkat çekti. Usta oyuncu Şener Şen, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere "Yav gidin yav!" diyerek tepki gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu. 

KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR

26 Aralık 1936 tarihinde İstanbul Yeşilköy'de doğan Kayhan Yıldızoğlu'nun babası Rahmi Bey Çerkez asıllı bir Ziraat Mühendisi, annesi ise Giritli bir öğretmen idi.

1955 yılında askerliğini yedek subay olarak yapan Kayhanoğlu, sonrasında İstanbul kambiyosunda döviz komiseri oldu. Kayhanoğlu burada tesadüfen Muhsin Ertuğrul tarafından oyunculuk seçmelerine çağrıldı. Seçmelerde beğenilince Yıldızoğlu için yeni bir kapı açıldı.

Kayhan Yıldızoğlu 1976 yılında Suna Yıldızoğlu ile nikah masasına oturdu. Çift 2 yıl evli kaldı.

Haldun Taner'in yönlendirmesiyle ilk filmini 1966 yılında çeviren Yıldızoğlu, Türk sinemasında genellikle rahip, doktor, komiser, yardımcı rollerde oynadı.

150'nin üstünde sinema filmde rol alan Kayhan Yıldızoğlu, ayrıca televizyon dizilerinde oynadı.

Şener Şen cenaze töreninde sinirden küplere bindi! - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...