Tgrt Haber

Seray Sever'in çifte mutluluğu! İkizlerine kavuştu

19 Nisan 2022 10:54 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 11:08
Seray Sever'in çifte mutluluğu! İkizlerine kavuştu

Ünlü sunucu ve oyuncu Seray Sever, 48 yaşında anne oldu. Defalarca tüp bebek tedavisi gören Sever, dünyaya gelen ikiz bebeklerine Sofia ve Alya ismini verdi.

Kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile 2018 yılında nikah masasına oturan Seray Sever, ikiz bebeklerine kavuştu. Çift kızlarına Sofia ve Alya isimlerini verdi.

BABASININ ÖLÜM HABERİYLE YIKILMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda babasının ölümüyle yıkılan Sever, bu zorlu süreci ailesiyle beraber atlatmaya çalıştı. Babasını kaybettikten sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan Sever, "Zaman hızla akıp geçiyor… Yaşadığımız boyut tam bir dualite; doğum ölüm, sevinç, üzüntü, kahkaha, ağlama saymakla bitmez. İnsanoğlu bu iniş çıkışlarla, hem hiç ölmeyecekmiş gibi doyasıya yaşamak hem de yarın ölecekmiş gibi farkındalık geliştirmek durumunda. Her aldığımız nefes şükür sebebi… Her an çok kıymetli, özellikle sevdiklerimizle paylaştığımız! Çok şanslıyım böyle bir babanın evladı olduğum için; diğer taraftan çok acı çekiyorum bu kadar yüksekten düştüğüm için…” ifadelerini kullanmıştı.

"VÜCUDUM ÇOK YORULDU"

Öte yandan doğumuna günler kala Sabah'a verdiği röportajda Sever, 48 yaşında hamile kalmasıyla ilgili "48 yaşımda hamile kaldım. 49'da doğuracağım inşallah. Ama bir anda hamile kalamadım elbette. Eşimle tanıştığım gün çocuk istedim. Yani sekiz sene önce. Dört yıldır evliyiz. Benim çocuk merakım vardı, o çok meraklı değildi... 'Sen nasıl istersen' diyordu. 2018'de evlendik ve çocuk konusuna giriştik. Ama ne girişme... Sekiz deneme falan yaptık. Baktık olmuyor. Yumurta rezervlerim iyi, sorun yok ama olmuyordu. Orada vücudum çok yoruldu. Ve hormonlar insanın dengesini çok bozuyor" ifadelerini kullanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...