Tgrt Haber

Serdar Ortaç'ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi

27 Mart 2022 15:57 - Güncelleme : 27 Mart 2022 18:57
Serdar Ortaç'ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, sahne aldığı mekanın çıkışında objektiflere takıldı. Ortaç’ın pantolonundaki ıslaklığı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, dün gece Etiler Sahne İstanbul’da verdiği konser sonrası mekandan ayrılırken objektiflere takıldı. Yürüyüşünden ve bakışlarında aşırı derecede yorgun olduğu belli olan 52 yaşındaki sanatçının, yürümekte zorluk çekince yardımcıları koluna girdi.

"POPUN KRALI BENİM"

Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlan Ortaç “Popun kralı benim. Kraliçesi de Hande var Demet var, Gülşen var kraliçe dolu. Hatta Ajda Pekkan var ama popun kralı benim. Tarkan’da kral, o da kral.” dedi.

PANTOLONUNDAKİ ISLAKLIK DİKKAT ÇEKTİ

Levent’teki stüdyosunu da satan Ortaç “Küçülmek için sattım, daha az masrafım olsun diye tamamen stüdyoyu kapattım” diye konuştu. Ünlü şarkıcının pantolonundaki ıslaklık hakkında ise 'aşırı sıvı tüketmekten altına kaçırdı' yorumları yapıldı.

Serdar Ortaç'ı görenler şaşkınlığını gizleyemedi

“LAY LAY LOM BİR ŞARKI”

Öte yandan Ortaç’ın konuk olduğu programda Tarkan'ın geçen ay çıkardığı 'Geççek' isimli şarkısı için çarpıcı yorumda bulundu. Serdar Ortaç, Türkiye gündemine damga vuran ve siyasi camiayı da içine çeken ‘Geççek’ şarkısı için "Çok dinlenilecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil. Lay lay lom bir şarkı" ifadelerini kullanmıştı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...