Tgrt Haber

Serdar Ortaç'dan, 'Çağla Taşdelen ile sevgili' iddialarına Instagram'dan bir garip cevap

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Şubat 2024 09:27 - Güncelleme : 14 Şubat 2024 10:00

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'ın, eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen’e gönlünü kaptırdığı iddia edilmişti. Ortaç, iddiaları yalanlayarak, “Çağla ile çıkmıyoruz ben Çağla’yı görmedim bile” diyerek çıkan haberleri yalanlamış oldu.

Serdar Ortaç​ ve eski Survivor​ yarışmacısı Çağla Taşdelen’in ortak canlı yayın açıp samimi konuşmaları sevgili oldukları haberlerini gündeme getirmişti. Serdar Ortaç’ın ‘Benden daha iyisini mi bulacaksın?’ demesinin ardından Serdar Ortaç’tan yeni bir açıklama geldi.

SERDAR ORTAÇ, ÇAĞLA İLE İLİŞKİSİ HAKKINDA KONUŞTU 

TGRT Haber’den Dilek Ulusan’ın özel haberine göre; dün canlı yayın açan Serdar Ortaç, sevgili olduğu iddia edilen Çağla ile ilgili konuştu. Çıkan 'Sevgili' haberlerini yalanlayan Serdar Ortaç, “Çağla ile çıkmıyoruz. Çağla’yı ben görmedim bile. Milletin yalan​ haberi işte. Tiktok'da konuştum kızla o kadar. Yüzünü görmedim kızın nasıl çıkacağım. Resimlerimizle mi çıkıyoruz.” diyerek çıkan iddiaları yalanlamış oldu.

Serdar Ortaç, Çağla Taşdalen haberlerine ateş püskürdü - 1. Resim

SERDAR ORTAÇ'IN ÇAĞLA TAŞDELEN İLE DİYALOGLARI OLAY OLMUŞTU 

Tiktok’ta yayın açan Serdar Ortaç, bir süredir sevgili oldukları konuşulan eski Survivor yarışmacısı Çağla Taşdelen’in “Aşkı bulacağım. Henüz evde kalmış gibi hissetmiyorum” sözleri üzerine Serdar Ortaç, "Benden iyisi mi var?” diyerek cevap vermesi dikkat çekmişti. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...