Tgrt Haber

Serdar Ortaç mal varlığını açıkladı! Vasiyetnamesi dahi hazır

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
07 Kasım 2023 15:57 - Güncelleme : 07 Kasım 2023 16:08
Serdar Ortaç mal varlığını açıkladı! Vasiyetnamesi dahi hazır

Geçtiğimiz günlerde Mehmet Ali Erbil ile buluşan Serdar Ortaç gazetecilerin sorularını cevapladı. Son dönemde açtığı canlı yayınlar ile gündem olan Ortaç, mal varlığını kime bıraktığını açıkladı.

Sosyal medyada açtığı canlı yayınlar ile adından söz ettiren Serdar Ortaç​, yemek çıkışı gazetecilerin soruları karşısında mal varlığını açıkladı. Ortaç’ın vasiyetine dair açıklaması ise dikkat çekti.

SERDAR ORTAÇ EVİNİ ÇALIŞANLARINA BIRAKACAĞINI AÇIKLADI 

Ünlü popçu Serdar Ortaç son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiriyor. Mehmet Ali Erbil ile buluşan Serdar Ortaç mal varlığına dair konuştu. "15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım" diyen Serdar Ortaç mal varlığını kime bırakacağını da söyledi.

Serdar Ortaç mal varlığını açıkladı! Vasiyetnamesi dahi hazır

Şarkıcı Serdar Ortaç mal varlığı​ ile ilgili, "Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev​ var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar." dedi.  "Vasiyetinizini hazırladınız mı?" sorusuna ise,  "Ben yazdım verdim. Onlar halleder. Dur ölmeyeyim hemen de..." cevabını verdi.

SERDAR ORTAÇ'IN EVİNİN DEĞERİ DUDAK UÇUKLATTI 

Bir evi olduğunu söyleyen Serdar Ortaç’ın evinin değeri ise dudak uçuklattı. Ortaç'ın evinin İstinye’de boğaz manzaralı, 750 metrekare arsa üzerine kurulu, 8 oda 4 salon, 4 banyo, özel tasarım bina, teraslı, balkonlu, özel kamera sistemli, peyzajlı evin değerinin 4.9 milyon dolar olduğu söyleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...