Tgrt Haber

Serdar Ortaç yeni iş buldu, duyanlar şoke oldu! Kazandığı paranın miktarı dudak uçuklatıyor

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: SABAH
03 Haziran 2022 11:28 - Güncelleme : 03 Haziran 2022 11:34
Serdar Ortaç yeni iş buldu, duyanlar şoke oldu! Kazandığı paranın miktarı dudak uçuklatıyor

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, bir süredir maddi sorunları ve sağlık problemleriyle gündeme gelirken yeni bir kazanç kapısı buldu. Türk Pop müziğinin bir dönemine damga vuran isim, kazandığı para ile adeta dudak uçuklattı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç​, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka​ ödediği, buna rağmen dava açtığı ve evine haciz getirttiği iddialarıyla magazin gündemini sarsmasının ardından yeni bir iş buldu. 2014 yılında büyük bir aşkla evlendiği eşinden 2019 yılında boşanan ve 1 milyon lira tazminat ödemeyi kabul ettiği iddia edilen Ortaç, bu olayın ardından sık sık maddi sorunlar ve sağlık problemleriyle gündeme geldi. Kumar bağımlısı olduğu uzun yıllar konuşulan ünlü oopçu, sonunda mesleğini buldu.

YILMAZ VURAL'DAN CENGİZ KURTOĞLU'NA...

Birçok ünlünün yeni gelir kapısı haline gelen sosyal medyada, sosyal medya platformları, belli bir ücret karşılığında ünlü isimlerin kişiye özel video çekmesini sağlıyor. Bu videolar aracılığıyla sanatçıların hayranları doğrudan onlarla temas kurabilirken kişiye özel videolarda, doğum günü gibi özel kutlamalar, tebrik ve karşı tarafa iletilmek istenen özel mesajlar, ünlü isimler tarafından iletiliyor. Bu sistemde Yılmaz Vural'dan Cengiz Kurtoğlu'na birçok ünlü isim yer alıyor. Ünlü popçunun, muhabbetten kazandığı rakam ise ağızları açık bıraktı.

Serdar Ortaç yeni iş buldu, duyanlar şoke oldu! Kazandığı paranın miktarı dudak uçuklatıyor

"EN ÇOK İSTENEN ÜNLÜ BENİM"

Bu sosyal medya mesleğine neden girdiği sorulan ünlü şarkıcı, maksadının para kazanmak değil insanları mutlu etmek olduğunun altını çizdi. Yaklaşık bir yıldır sosyal medya platformu ile anlaşarak bu işi yaptığını belirten Ortaç, “Doğum günlerini kutluyorum, küs olan çiftleri barıştırıyorum, yani benim aracılığımla karşı tarafa istedikleri özel mesajı iletiyorlar. Videolarımda bazen küçük bir bölüm de olsa şarkı da söylüyorum. Ayda ortalama 100 video çekiyorum. Bana büyük bir ilgi var. En çok videosu istenen ünlü isim benim.” Dedi.

"PARA KAZANMAK İÇİN YAPMIYORUM"

Sevenlerinin hepsinin kendisi için özel olduğunu ve onları mutlu etmek için platformla iş birliği yaptığını söyleyen şarkıcı, “Videolar karşılığında belli bir ücret ödeniyor. Bana yıl sonunda ödenecek. Ben videoları para kazanmak için çekmiyorum, önemli olan sevenlerimin özel olduğunu onlara göstermek. Yurt dışında birçok ünlü isim, kişiye özel videolar çekiyor. Bizim ülkemizde bu sistem daha yeni bir sistem, yaygın kullanılmıyor. Dünyaca ünlü isimler ayda çok daha büyük sayıda videolar çekip, büyük paralar kazanıyor." Şeklinde konuştu.

Serdar Ortaç yeni iş buldu, duyanlar şoke oldu! Kazandığı paranın miktarı dudak uçuklatıyor

Ünlü popçu Serdar Ortaç’ın sosyal medyada kişiye özel videolar çekerek ayda 120 bin lira kazandığı öğrenilirken ünlü teknik direktör Yılmaz Vural’ın da bir sosyal medya platformuna 1200 lira yatıranların isteği üzerine; ismi verilen kişinin doğum gününü kutladığı ya da kavga eden çiftleri barıştırmak için özel videolar çekip gönderdiği biliniyor.

Kaynak: SABAH

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...