Tgrt Haber

Serdar Ortaç yeni şarkısını böyle duyurdu: Çıksa ne olur

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Temmuz 2023 16:07 - Güncelleme : 10 Temmuz 2023 17:20
Serdar Ortaç yeni şarkısını böyle duyurdu: Çıksa ne olur

Sosyal medya hesabından canlı yayın açarak takipçilerinden gelen sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç, Pare Pare’nin çıkış tarihini açıkladı. Heyecanlı olmadığı gözlemlenen şarkıcının söylediği takipçilerini bir hayli şaşırttı.

Serdar Ortaç​ sosyal medya hesabında açtığı canlı yayınlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak yeni şarkısının ayın 11'inde çıkacağını söyleyen Serdar Ortaç'ın sarf ettiği sözler, takipçilerini şaşırttı. 

SERDAR ORTAÇ CANLI YAYINDA SÖYLEDİKLERİYLE ŞAŞIRTTI 

Halk Tv'de yer alan habere göre, Serdar ortaç, yeni şarkısı ‘Pare Pare’nin çıkış tarihini açıkladı. Şarkısına ilişkin yaptığı açıklamada pek heyecanlı olmadığı gözlemlenen Ortaç'ın "Çıksa ne olur, çıkmasa ne olur? Benim canım çıkmış" ifadelerini kullandı.

Serdar Ortaç yeni şarkısını böyle duyurdu: Çıksa ne olur

SİNAN AKÇIL​, SERDAR ORTAÇ'A TEPKİ GÖSTERDİ 

Sosyal medya hesabından sürekli canlı yayın​ açan Serdar Ortaç'a, Sinan Akçıl tepki gösterdi. Sinan Akçıl'ın "Serdar’a çok kızgınım. Ona bunu 50 kere söyledim; yemeğe götürdüm orada söyledim, artık bir kere de halkın önünde söylemek istedim ama ciddiye alacağını düşünmüyorum. Çok sevdiğim bir arkadaşım artık kendine gelip o eski star ceketini giymesini istiyorum” sözleri sonrası canlı yayın açan ünlü şarkıcı, yeni parçası Pare Pare'nin 11 Temmuz 2023 Salı günü dinleyici ile buluşacağını belirtti.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...