Tgrt Haber

Serdar Ortaç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek: Atılan adımlar 10 numara

18 Mart 2022 11:23 - Güncelleme : 18 Mart 2022 11:27
Serdar Ortaç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek: Atılan adımlar 10 numara

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dijital bir platformda yayınlanan bir programda Türkiye gündemine dair birçok soruyu cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı çok sevdiğini belirten Ortaç, “Bütün atılan adımlar 10 numara” dedi.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, konuk olarak katıldığı ve sunuculuğunun Cansu Canan Özgen’in yaptığı dijital bir platforma gündeme ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“BÜTÜN ADIMLAR 10 NUMARA”

Artık muhalefet tarafından tepki almaktan korkmadığını belirten Ortaç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı kişilik olarak çok sevdiğini söyledi.

Öncesinde muhalefet tarafından eleştirilmemek için çok temkinli konuştuğunu söyleyen Ortaç, “Her geçen gün görüyorum ki, bütün atılan adımlar 10 numara” dedi. Ortaç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin yaptığı her adımı desteklediğini söyledi.

“GEREKSİZ BİR POLEMİK”

Öte yandan, Türkiye’nin gündemine oturan ve siyasetçilerin dahi konuştuğu Tarkan’ın ‘Geççek’ adlı şarkısıyla ilgili açıklamalarda da bulunan Ortaç, “Tarkan olayı gereksiz bir polemik. Bu şarkıyı onun için yapmadığı belli. Adam pandemi geçecek diye bağırdı. Şarkı da çok dinlenecek ve üzerinde konuşulacak bir şarkı değil ki!” dedi.

“PANDEMİ GEÇÇEK DİYOR”

Ortaç, “Adamı mahvettik işte. Geççek geççek bu işte..." diyen Ortaç, "Çocuk pandemi geççek diyor nerelere çekiliyor. Bunlar olmasın diye aşk şarkısı yapıyorum işte, kafam basmadığı için değil! Kafam çok da iyi basar benim" ifadelerini kullandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...