Tgrt Haber

Serdar Ortaç’tan hayranlarını üzen haber: Ayağımı kaybetme riskim var

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
29 Aralık 2023 14:32 - Güncelleme : 29 Aralık 2023 14:48
Serdar Ortaç’tan hayranlarını üzen haber: Ayağımı kaybetme riskim var

Uzun süredir MS hastalığıyla mücadele eden şarkıcı Serdar Ortaç, ayağındaki rahatsızlık nedeniyle zor günler yaşadığını belirterek “Ayağımı kaybetme riskim var” dedi.

TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren Serdar Ortaç​, muhabirlerin sağlık soruları karşısında hayranlarını üzecek açıklamalarda bulundu. MS ile mücadele eden Ortaç, " Ayağımı kaybetme riskim var" sözleriyle sevenlerini korkuttu. 

"AYAĞIMI KAYBEDEBİLİRİM"

Açtığı canlı yayınlarda hastalığından bahseden Serdar Ortaç’tan hayranlarını üzecek açıklama geldi. Son olarak güzellik merkezine giden ve kişisel bakım yaptıran Serdar Ortaç pedikür pozuyla sosyal medyada gündem olmuştu. SnobMagazin'de yer alan habere göre; Ortaç "Tek başıma ayakkabımı çıkarırken bile zorlanıyorum, bu hastalığın tedavisi yok, 3 atak geçirdim 4. atak gelirse tehlikeli bir durum olur. Ayağımı kaybetme riskim var. Bakalım, inşallah bir şey olmaz." dedi.

Serdar Ortaç’tan hayranlarını üzen haber: Ayağımı kaybetme riskim var

VASİYETİNİ PAYLAŞMIŞTI 

Ünlü popçu Serdar Ortaç son dönemde sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiriyor. Mehmet Ali Erbil ile buluşan Serdar Ortaç mal varlığına dair konuştu. "15 milyon TL borç ödedim, çok şükür sıfırlandım. Şimdi kendime çalışma zamanı. İnşallah parayı bu defa tutarım" diyen Serdar Ortaç mal varlığı ile ilgili, "Çoluk, çocuk yok. O yüzden çalışanlara vereceğim. Bir ev var zaten. Onu da onlar paylaşacaklar." dedi.  

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...