Tgrt Haber

Serdar Ortaç’tan sevenlerini üzen açıklama: Sol bacağıma inme indi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2023 11:20 - Güncelleme : 19 Ocak 2023 14:10
Serdar Ortaç’tan sevenlerini üzen açıklama: Sol bacağıma inme indi!

Önceki akşam Kutsal Damacana 4 filminin galasına katılan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’tan sevenlerini üzen bir açıklama geldi. Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ünlü şarkıcı, sol bacağına yine inme indiğini açıkladı.

Sinema​ dünyasının yıldızlarını bir araya getiren Kutsal Damacana 4 filminin galasına adeta ünlü yağdı. Şarkıcı Serdar Ortaç​'ın da katıldığı gecede Ortaç filminin çekildiğini açıkladı. Sağlık sorunları yaşayan Ortaç, sol bacağına indiğini ve artık bisiklete binemediğini söyledi.

"ARTIK BİSİKLET SÜREMİYORUM. SOL AYAĞIMA BİR DAHA İNME​ İNDİ "

Filmin galasında Serdar Ortaç, "Genç komediken izliyorum. Şimdi savaş filmleri izliyorum. Ara sıra da belgesel" dedi. Ortaç, "Kendi filminizin fotoğrafını çekmek ister misiniz?" sorusuna, "Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum beni. Ünlü bir dizi oyuncusu beni oynuyor. Hayatımı ben çocuklarımdaydım. Şöhret gördükten sonraki bölümü film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış" diye konuştu. Konser vermiyorsam hastalıkla uğraşamam diyen Ortaç, "Konsersiz olmuyor. Bu hastalıkla uğraşamıyorum yoksa. Artık bisiklet süremiyorum. Sol ayağıma bir daha inme indi. Bir buçuk senedir binmiyorum. İnşallah geçiyor ama bu hastalıkta atak geçmez. Boşverin" diyerek yedilerini üzdü.

Serdar Ortaç’tan sevenlerini üzen açıklama: Sol bacağıma inme indi!

GALAYA ÜNLÜ YAĞDI

Ünlü isimlerin yoğun ilgi gösterdiği geceye katılanlar arasında İbrahim Tatlıses, Cengiz Kurtoğlu, Berkay, Esra Sezer, Nükhet Duru, Aydemir Akbaş, Serdar Ortaç, Mustafa Üstündağ, Sinan Çetin, Altay, Serdar-Yasemin Dursun, Selen Görgüzel, Koray Avcı, Ercan Saatçi- Eda Tokcan, Fatih-Şebnem Kısaparmak, Erol Köse, Altay, Hande Sarıoğlu, Ayşegül Yıldız, Ebru Destan, Gökhan-Özlem Güney, Uğur Aslan, Zeynep Mansur, Elif Karlı, Adem Kılıçcı, Mustafa-Hasibe Topaloğlu, Tuğçe Tayfur-Burak Kalfa, Erkan Özerman, Nagihan Karadere, Ahmet Selçuk İlkan, Metin-Volkan-Baran Özülkü, ÇGHB 2 oyuncuları, Şebnem Schaefer, Mehmet-Didem Akbay, Bircan Bali, Ozan-Bahar-Ozancan Şer, Bayram Yıldız, Öznur-Burak Yakın, Murat Evgin- Evgeniya Essaulova, Ali Biçim, Mesut Can Tomay, Züleyha, Reha Yavuzer, Nur Bilen Yavuzer, Zekeriya Ün, Yalçın-Gül Şahin, Uğurtan-Cevhere Dora,Aleyna Dalveren, Semih Öztürk, Kobra Murat, Ayhan Aşan, Nihan Akın, Afrikalı Ali ve Alican Aytekin gibi isimler vardı.

Serdar Ortaç’tan sevenlerini üzen açıklama: Sol bacağıma inme indi!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...