Tgrt Haber

Seren Serengil'den Seda Sayan'a "Sen Benim Taklitçimsin" çıkışı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
25 Ocak 2024 14:45 - Güncelleme : 25 Ocak 2024 14:45
Seren Serengil'den Seda Sayan'a "Sen Benim Taklitçimsin" çıkışı

Magazin programcılığı yaptığı dönemde açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Seren Serengil, son olarak sosyal medya paylaşımıyla Seda Sayan’a “Sen Benim Taklitçimsin" çıkışıyla gündeme geldi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Seren Serengil​, kendi ve Seda Sayan’ın fotoğrafını paylaşarak, Sayan’ın kendisini taklit​ ettiğini iddia ederek, "Bir sal beni artık” dedi.

"BİR SAL BENİ ARTIK"

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Seren Serengil, Seda Sayan​'ı hedef alarak, “Seda ablacım Ajda nasıl 75 yaş üstü en beğendiğim kadınsa sen de 65 yaş üstü en beğendiğim kadınların başında geliyorsun. Ben takip edilmeyi çok seviyorum, hoşuma da gidiyor ama aynı camiada bir tane Seda olsun, bir tane Seren olsun. Kaşları aynı yaptın kalınlaştırdın, gözleri çektin. Benim doktorlara gidiyorsun, ‘aynısını yapın’ diyorsun. Seda Serengil veya Seren Sayan olursak anlamadım ki ne olacak. Bak üstteki fotoğrafın alttaki benim ama alttaki yine benim. Yapma ablacım, sen zaten güzeldin. Kaşlar, bakışlar saç modelleri bir sal beni artık.” sözleriyle sitem etti. 

Seren Serengil'den Seda Sayan'a

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...