Tgrt Haber

Serenay Sarıkaya’dan bir ilk! Bambaşka projeyle sevenlerinin karşısına çıkacak

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2024 11:24 - Güncelleme : 10 Şubat 2024 11:25

Aile dizisinin final olmasının ardından tatil yapan Sarıkaya, bu sefer bambaşka bir projeyle izleyicinin karşısına çıkacak. Oyuncu, sonunda müzik sektörüne el attı ve albüm hazırlığına başladı.

Dizilerde söylediği şarkılarla büyük beğeni kazanan Serenay Sarıkaya’dan hayranlarını sevindirecek haber geldi. Sesiyle beğeni toplayan oyuncudan 12 şarkılık albüm​ geliyor. 

SERENAY'DAN 12 ŞARKILIK ALBÜM GELİYOR 

Son olarak Aile dizisinde söylediği şarkıyla sesine hayran bırakan Serenay Sarıkaya​, Ramazan Bayramı'ndan sonra stüdyoya girecek ve 12 şarkıdan oluşan albüm için çalışmalara başlayacak. 10 şarkısını seçen ve 2 parça daha belirleyecek olan oyuncu, bazı eserler için de kamera karşısına geçecek. Konser​ vermesi de beklenen oyuncu, gelen teklifleri değerlendirmeye başladı. 

Serenay Sarıkaya’dan bir ilk! Bambaşka projeyle sevenlerinin karşısına çıkacak - 1. Resim

KONSER FİYATLARI DUDAK UÇUKLATTI 

Oyuncu Sarıkaya, albümden sonra ise konser vermeye hazırlanıyor. Yaz aylarında konserler verecek olan oyuncu, gelen teklifleri de değerlendirmeye başladı. Sarıkaya'nın konser ücretlerinin ise Kenan Doğulu, Sıla, Mabel Matiz ve Hadise, gibi sanatçılarla eş değer olabileceği konuşuluyor. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...