Tgrt Haber

Serenay Sarıkaya'nın 'Benim Dünyam' performansı sosyal medyayı salladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2024 09:13 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 09:13

Dün akşam yeni bölümü yayınlanan Aile dizisinde Serenay Sarıkaya, Devin karakteriyle yine konuşulmayı başardı. Şarkı söyleyen Sarıkaya, performansıyla beğeni topladı.

Gelecek hafta final yapacak Aile​ dizisinde Devin karakteri, kız kardeşi Yağmur’un düğününde sahneye çıktı ve ‘Benim Dünyam’ şarkısını seslendirdi.

SERENAY SARIKAYA​ SOSYAL MEDYAYI SALLADI 

Daha önce Orhan Gencebay ve Ebru Gündeş gibi isimlerin seslendirdiği Benim Dünyam şarkısını seslendiren Serenay Sarıkaya, yeteneğiyle bir kez daha beğeni topladı. Sosyal medyada trend olan Sarıkaya'ya, “çok acill bir arabesk albüm yapmasi lazım”, “Işık aura oyunculuk buram buram yetenek” gibi yorumlar yapıldı.

Serenay Sarıkaya'nın 'Benim Dünyam' performansı sosyal medyayı salladı

Nejat İşler​, Nur Sürer, Canan Ergüder, Kıvanç Tatlıtuğ​ ve Serenay Sarıkaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Aile dizisinin 30. bölümle final yapacak. Dizi 30 bölüm ile yayın hayatına başlayan dizinin final olacağını Serenay Sarıkaya paylaştığı fotoğrafla duyurdu. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...