Tgrt Haber

Serenay Sarıkaya’nın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 09:31 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 09:31
Serenay Sarıkaya’nın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı

Final yapan Aile dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Serenay Sarıkaya, yatırımlarıyla konuşulmaya devam ediyor. Kazandığını ev ve arsaya yatıran oyuncu, son olarak 40 milyon liraya aldığı ev ile konuşuluyor.

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ​ ile paylaştığı Aile dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Serenay Sarıkaya​, projelerinden kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor. Sarıkaya son olarak gözünü boğaza çevirdi. 

SERENAY SARIKAYA'DAN 40 MİLYON LİRALIK EV 

Son olarak Marmaris'ten aldığı ev ile adından söz ettiren Sarıkaya, son yatırımını ise İstanbul​'da yapmaya karar verdi.  Ünlü oyuncu, yeni evi için bu kez 40 milyon lira ödedi. Son rezidansta oturan oyuncunun yeni evinin yeşilliler içinde olduğu konuşuluyor. 

Serenay Sarıkaya’nın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı - 1. Resim

20 DÖNÜMLÜK ARAZİSİ VAR 

Sarıkaya, projelerinden elde ettiği geliri konut alarak değerlendiren oyuncunun şu zamana kadar yaklaşık 20 dönümlük bir yer sahibi olduğu iddia edildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...