Tgrt Haber

Serengil’den Seda Sayan'a zehir zemberek sözler! 63 yaşına gelmiş bu saatten sonra ne olacak!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
12 May 2023 13:15 - Güncelleme : 12 May 2023 15:12
Serengil’den Seda Sayan'a zehir zemberek sözler! 63 yaşına gelmiş bu saatten sonra ne olacak!

Önceki gün 2. Sayfa programına konuk olan Seda Sayan’ın "Kendimi seviyorum çok, çok güzelim" yorumuna bir sosyal medya kullanıcısı Seren Seren’i taklit ediyor yorumu geldi. Bu yoruma ise Serengil’den cevap gecikmedi. Sosyal medya kullanıcısının sözlerini destekleyen Serengil, “Ben ne yaparsam onu yapar, kendini bana benzetmeye çalışır” dedi.

Geçtiğimiz yıl kendinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten’le nikah masasına oturan Seda Sayan​, evliliğini mutlu mesut sürdürdüğünü her fırsatta ifade ediyor. 2. Sayfa'ya konuk olarak soruları cevaplayan Sayan "Kendimi seviyorum çok, çok güzelim" diyerek pozitif yapısını dile getirdi. Bunun üzerine yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısının yorumuna cevap veren Serengil’in sözleri ise gündeme damga vurdu.

Serengil’den Seda Sayan'a zehir zemberek sözler! 63 yaşına gelmiş bu saatten sonra ne olacak!

“KENDİNİ OLMADIĞI BİR ŞEY SANSIN”

TGRT Haber'den Burcu Nur Yılmaz'ın derlemesine göre; Sosyal medya kullanıcısı Seda Sayan’a şu yorumda bulundu: “Yemin ederim Seren’i taklit ediyorsun. Seren, senden büyükler bile seni taklit ediyor. ‘Bütün kadınları güzelleştireceğim, birkaç doktorla çalışacağım’ diyor. Gülmemek elde değil, çok taklit ediliyorsun kuzum. Seni bir o değil, birçok kişi takipte Serenim” Serengil sosyal medya kullanıcısının bu yorumuna kayıtsız kalmadı ve çok konuşulacak şu cevabı verdi: "Hep ben ne yaparsam onu yapar estetikle. Kendini bana benzetmeye çalışır. Bir çocukla evlendi ya onla gidiyor tatillere. Pozlar aynı çok komik ya bunlar. Ya senin ne vizyonun var da bunları yapıcan. Ben Türkiye’de doktorlarla çalışan ilk sanatçıyım. Bilgi sahibi etmek için presente vizyon gerekir, işi bilmek lazım. Bu benim ünlendirdiğim doktorlara gitti şimdi de ben ne yaparsam onu yapacak abla dediğim bir kadın. Büyüğüm neticede 63 yaşına gelmiş o da. Şimdi ne diycen, yapsın konuşsun. Kendini olmadığı bir şey sansın bu saatten sonra ne olacak!”

Seren Serengil’in bu yorumuna Seda Sayan’dan henüz bir cevap gelmedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...