Tgrt Haber

Serengil’den Şeyma Subaşı’na olay sözler: Acun’u sevdiğim için konuşmayacağım

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Eylül 2022 12:32 - Güncelleme : 16 Eylül 2022 12:54
Serengil’den Şeyma Subaşı’na olay sözler: Acun’u sevdiğim için konuşmayacağım

Magazin programcısı Seren Serengil, geçtiğimiz gün Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın gizli çekilmiş görüntülerini paylaştı. Serengil, görüntüleri servis etmemesi için kendisine tekliflerde bulunduklarını ve kapısına kadar gelenlerin olduğunu söyledi.

Seren Serengil​ geçtiğimiz gün Şeyma Subaşı​'nın uyuşturucu​ kullanırken çekilen özel görüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Magazin programcısı Serengil yayında "Sabaha kadar uyumadım, kapıma geldiler, ne teklifler..." şeklinde yorum yaptı. Serengil bunun üzerine Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı için açtı ağzını yumdu gözünü…

Serengil’den Şeyma Subaşı’na olay sözler: Acun’u sevdiğim için konuşmayacağım

"ŞEYMA GİBİ YAŞAYAN İNSANLARA ÖZENMEYİN”

Seren Serengil, Şeyma Subaşı'nın görüntülerine yer verdi. Seren Serengil, Instagram hesabından Şeyma Subaşı'nın o anlarını paylaşarak 'Şeyma ne içiyor? Yarın paylaşacağız' notunu düşmüştü. Şeyma Subaşı'nın gizli çekilmiş görüntülerini paylaşan Seren Serengil yayında ağzına geleni söyledi. "Şeyma gibi yaşayan insanlara özenmeyin. Bu kız yasaklı madde kullanımına kadar geldi. Bütün genç kızlara sesleniyorum bunların çarpık hayatlarına özenmeyin. İnşallah kızı Melisa'nın hayatı sağlıklı bir ortamda olur. Beni de kimse aramasın" dedi. Arto ise "Acun'u sevdiğim ve kızına saygı duyduğum için bu görüntüyü konuşmama hakkını kullanacağım" dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...