Tgrt Haber

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın nikah tarihi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
06 Aralık 2023 14:49 - Güncelleme : 06 Aralık 2023 14:49
Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın nikah tarihi belli oldu

Oyuncu çift Serkan Keskin ve Meriç Aral’ın nikah tarihi belli oldu. Alina Boz ile Umut Evirgen'in düğününde 2024 yılında evliliğin olacağını söyleyen çift, hazırlık sürecini hızlandırdı.

Geçtiğimiz cumartesi gerçekleşen Alina Boz​ ve Umut Evirgen’in düğününe katılan Serkan Keskin ve Meriç Aral çifti, baharda yapmayı planladıkları düğün​ için şu günlerde mekan bakıyor.

DÜĞÜN PROVASI YAPTILAR

Serkan Keskin ve Meriç Aral geçen aylarda evlilik için ilk adımı atmış ve aile arasında nişanlanmıştı. Cumartesi akşamı Alina Boz ile Umut Evirgen düğününe katılan çift muhabirlerin "Düğün ne zaman?" sorları üzerine kendilerinin de bir nevi düğün provası yaptıklarını, düğünün 2024’te gerçekleşeceğini söyledi.

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın nikah tarihi belli oldu

SERKAN KESKİN VE MERİÇ ARAL EVLENİYOR

Ünlü oyuncu çiftin evlendikten sonra oturacağı evi tutarak işe başladıkları öğrenildi. Düğün hazırlık sürecini de hızlandıran çiftten Moda’da oturan Meriç Aral, evlendikten sonra Keskin’le tuttukları Arnavutköy’deki eve taşınacak. İkili baharda yapmayı planladıkları düğün için şu günlerde mekan bakıyor.

 

Kaynak: Birsen Altuntaş
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...