Tgrt Haber

Sessiz sedasız bitti! Okan Buruk ve Nihan Akkuş Buruk boşandı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 09:30 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 11:14
Sessiz sedasız bitti! Okan Buruk ve Nihan Akkuş Buruk boşandı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile 17 yıllık eşi Nihan Akkuş Buruk’un boşandığı iddia edildi. Taraflardan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Sabah Yazarı Bülent Cankurt, Okan Buruk​ ve Nihan Buruk'un gizlice boşandığını iddia etti. 2013 yılında da boşanma​ kararı alarak mahkemeye başvuran çift, daha sonra evliliklerine bir şans daha tanımaya karar vermişti.

OKAN BURUK ÖZEL HAYATIYLA GÜNDEMDE

15 yaşında Ali Yiğit adında oğulları bulunan Okan Buruk ile eşi Nihan Akkuş Buruk’un 17 yıllık evliliğini bitirdiği iddia edildi. Daha önce de boşanmak için mahkemeye giden çiftin geçen ay boşandığı öne sürüldü.

Sessiz sedasız bitti! Okan Buruk ve Nihan Akkuş Buruk boşandı - 1. Resim

OKAN BURUK KİMDİR?

 19 Ekim 1973 doğumlu Okan Buruk, Türk teknik direktör ve eski milli futbolcudur. Buruk, şu anda Süper Lig takımlarından Galatasaray​'ın teknik direktörüdür. Ünlü isim kariyerine Galatasaray altyapısında başladı ve 10 yıl bu takımda forma giydi. Sonrasında sırasıyla Inter, Beşiktaş, Galatasaray (2. kez) ve İstanbul BB takımlarında forma giydi. 56 millî takım maçında yer aldı.

NİHAN AKKUŞ BURUK KİMDİR? 

Okan Buruk'un eşi Nihan Akkuş Buruk 41 yaşındadır. 2003 yılında Almanya’da düzenlenen Top Model of the World’de birinci olan isim, bir dönem televizyon programı sundu. Almanya Almanya dizisinde de rol alan Buruk, 2007 yılında mezun olduktan sonra moda dünyasına tasarımcı olarak geri döndü. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...