Tgrt Haber

Sete girdi ve gördüğüne inanamadı... Veda Mektubu dizisinin Alanur’u Nurgül Yeşilçay’a büyük sürpriz

27 Mart 2023 15:58 - Güncelleme : 28 Mart 2023 10:06
Sete girdi ve gördüğüne inanamadı... Veda Mektubu dizisinin Alanur’u Nurgül Yeşilçay’a büyük sürpriz

Şimdilerde Kanal D ekranlarından yayınlanan Veda Mektubu isimli dizi ile seyirci karşısına çıkmayı sürdüren Nurgül Yeşilçay’a sette büyük bir sürpriz yapıldı. İşte sürprizin detayları…

Ekranlara yeni dizilerin başlamaya devam ettiği şubat ve mart aylarında pek çok yeni dizi, seyirci kantarına çıktı. O yapımlardan biri olan Veda Mektubu​ dizisi de şubat ayının son haftası itibariyle Kanal D​ ekranlarından yayınlanmaya başladı. Most Production imzası ile seyirci karşısına çıkan Veda Mektubu dizisinde Alanur karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay​, sette büyük bir sürpriz ile karşılandı.

Son birkaç seneyi oldukça yoğun tempo ile geçiren Nurgül Yeşilçay, şimdilerde de Kanal D’nin yeni dizisi Veda Mektubu ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. Merak ile takip edilen dizide Alanur’a hayat veren Nurgül Yeşilçay’ın set arkadaşları, ünlü oyuncuya büyük bir sürpriz yaptı. Sete sürprizle başlayan Nurgül Yeşilçay, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. İşte sürprizin detayları…

NURGÜL YEŞİLÇAY, YENİ YAŞINA SETTE GİRDİ

Yapımcılığını Gül Oğuz’un, yönetmenliğini Deniz Çelebi Dikilitaş’ın, senaristliğini ise Deniz Akçay’ın üstlendiği Veda Mektubu dizisinin başrollerinden biri olan Nurgül Yeşilçay, bu seneki yeni yaşını sette kutladı. Çalışma arkadaşları tarafından pastalar ile karşılanan Nurgül Yeşilçay, set öncesi mumları üfledi. O anları çektirdiği fotoğraflar ile ölümsüzleştiren Nurgül Yeşilçay, set kutlamasının fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. Yeni yaşını çalışarak kutlamaktan mutlu olduğunu bildiren Nurgül Yeşilçay, kameralara dileğini söylemekten kaçındı.

Sete girdi ve gördüğüne inanamadı... Veda Mektubu dizisinin Alanur’u Nurgül Yeşilçay’a büyük sürpriz

DİZİ İÇİN PEK ÇOK ÜNLÜ İSİM BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan şimdilerde dikkat çeken yapımlardan biri olan ve her pazartesi saat 20.00’da Kanal D ekranlarından yeni bölümü yayınlanan Veda Mektubu dizisinin başrolleri için; Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar​, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım ve Bennu Yıldırımlar gibi pek çok ünlü isim bir araya geldi. Nurgül Yeşilçay Alanur karakterine hayat verirken, Selim Bayraktar Ziya’ya; Rabia Soytürk Aslı’ya; Emre Kıvılcım Mehmet’e; Bennu Yıldırımlar ise Seher’e hayat vermeye başladı. Dizide ayrıca Hazar Motan, Oğuzhan Şener, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hane Elaman, Ahmet Kaynak, Elif Çakman, Kerem Alp Kabul, Asya Kasap, Elif Ulusoy, Deniz Atan, Elena Viunova gibi pek çok sevilen isim de yer alıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...