Tgrt Haber

Settar Tanrıöğen aylar sonra Kızılcık Şerbeti ekibiyle buluştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Haziran 2024 09:03 - Güncelleme : 12 Haziran 2024 09:03
Settar Tanrıöğen aylar sonra Kızılcık Şerbeti ekibiyle buluştu

Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah Ünal rolüyle yer alan Settar Tanrıöğne, geçirdiği beyin kanaması sonrası bir dizi ameliyat olmuş ve diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Aylar sonra ortaya çıkan Tanrıöğen, Kızılcık Şerbeti ekibiyle buluştu.

Başrolünde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Barış Kılıç ve Sibel Taşçıoğlu'nun yer aldığı Kızılcık Şerbeti​ dizisinde Abdullah rolüyle yer alan Settar Tanrıöğen, 26 Ocak'ta geçirdiği beyin kanaması​ sonrası apar topar ameliyata alınmıştı. Oyuncu​ uzun bir aranın ardından rol arkadaşlarıyla buluştu. 

SETTAR TANRIÖĞEN, KIZILCIK ŞERBETİ EKİBİYLE BULUŞTU

61 yaşındaki Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Geçirdiği ameliyat​ sonrası yavaş yavaş sosyalleşen oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisinde rol alan Rahimcan Kapkap, Emrah Altıntoprak, ve Serkan Tınmaz ile buluştu. Dizide Metehan rolüyle yer alan Rahimcan Kapkap o anları "Settar abimiz bizi yemeğe çıkardı" notuyla paylaştı. 

Settar Tanrıöğen aylar sonra Kızılcık Şerbeti ekibiyle buluştu - 1. Resim

Settar Tanrıöğen aylar sonra Kızılcık Şerbeti ekibiyle buluştu - 2. Resim

Settar Tanrıöğen aylar sonra Kızılcık Şerbeti ekibiyle buluştu - 3. Resim

Settar Tanrıöğen aylar sonra Kızılcık Şerbeti ekibiyle buluştu - 4. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...