Tgrt Haber

Sette kaza geçiren Celil Nalçakan’dan ilk paylaşım

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2023 10:07 - Güncelleme : 16 Aralık 2023 10:29
Sette kaza geçiren Celil Nalçakan’dan ilk paylaşım

Kardeşlerim dizisinde rol alan oyuncu Celil Nalçakan, sette kaza geçirdi. Kolunu kıran oyuncu, son sağlık durumunu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Su Burcu Yazgı Coşkun, Melis Minkari ve Recep Usta gibi oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim​ dizisinde rol alan Celil Nalçakan, sette kaza geçirdi ve kolunu kırdı.

CELİL NALÇAKAN, SETTE KAZA GEÇİRDİ 

Kardeşlerim dizisinde kolunu kıran oyuncu Celil Nalçakan, “Buna da bu senenin nazarı diyelim mi? Diyelim.Benden duyun istedim… Ufak bir set kazası yaşadım ama her şey yolunda. Yarın Akif’im işinin başında” notu ile son sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Sette kaza geçiren Celil Nalçakan’dan ilk paylaşım

CELİL NALÇAKAN KİMDİR?

10 Haziran 1978, Sivas doğumlu Celil Nalçakan, 2006 yılında Sıla dizisiyle televizyon oyunculuğuna başladı. Daha sonra, Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinde oynadı, ancak Bitmeyen Şarkı adlı dizideki rolü ile tanındı.Oyuncu; İntikam​, Poyraz Karayel ve Kardeşlerim dizisinde rol aldı.

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...