Tgrt Haber

‘Sette kriz çıkardı’ iddialarına ateş püsküren Burak Özçivit: Bıktık, usandık

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 16:22 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 16:23
‘Sette kriz çıkardı’ iddialarına ateş püsküren Burak Özçivit: Bıktık, usandık

Fahriye Evcen ile eşi Burak Özçivit imzaladıkları 80 milyon TL'lik reklam anlaşması için sete çıktı. Fahriye Evcen’in isteklerinin krize yol açtığı iddiaları hakkında açıklama yapan Burak Özçivit, “Bıktık, usandık” dedi.

Eşi Fahriye Evcen​ ile birlikte yeni reklam filmiKatar​'da bulunan Burak Özçivit, "lüks karavan​ isteği krize yol açtı" gibi çıkan iddialara ateş püskürdü. 

BURAK ÖZÇİVİT: BIKTIK 

Çıkan iddialara ateş püsküren Burak Özçivit, "Eşimle birlikte güzel bir reklam çektik. 3 gün boyunca güldük, eğlendik. Çocuklarımız bile yanımızdaydı bizde bütün ekibimizle bu mutluluğu güzelliği konuşup yalarken iddia adı altında bizimle alakası olmayan karavan üzerinden çıkan saçma sapan haberlerden gerekten çok sıkıldık, bıktık, usandık. Lütfen lütfen bizim üzerimizden konuları çarpıtıp iddia diyerek haber üretmeyi bırakın." sözleriyle sitem etti. 

‘Sette kriz çıkardı’ iddialarına ateş püsküren Burak Özçivit: Bıktık, usandık - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...