Tgrt Haber

Şevval Sam, ''Bodrum'da sınıf farkı az'' sözlerine açıklık getirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
01 Temmuz 2024 09:59 - Güncelleme : 01 Temmuz 2024 10:01

Oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, dün gece gerçekleşen törenle 30. sanat yılını kutladı. Annesi Leman Sam ve Taro Emir Tekin'in de katıldığı gecede Şevval Sam, “Bodrum’un en sevdiğim yanı sınıf farkının az olması” sözlerine de açıklık getirdi.

Yasak Elma​ dizisinin final olmasının ardından sahnelere ağırlık veren Şevval Sam​, dün akşam verdiği konserle 30. sanat hayatını kutladı. Ünlü isimlerin akın ettiği gecede Şevval Sam, "Bodrum'da sınıf farkı daha az" yorumuna da açıklık getirdi. 

"BODRUM'DA SINIF FARKI AZ" SÖZLERİNE İLK AÇIKLAMA GELDİ 

Şevval Sam “Bodrum’un en sevdiğim yanı sınıf farkının az olması” demişti. Bu konudaki eleştirilere Harbiye Açıkhava konseri öncesinde Muhabir Online'a cevap veren sanatçı​, “Hala aynı fikirdeyim. Bazı insanlara ne derseniz deyin anlatamazsınız. Onların kalplerinin mührü açılmamış. Yaş ilerledikçe daha az cümleyle daha anlaşılabilir olmaya çalışıyorum ama sanırım hala daha fazla cümle kurmak zorundayım" dedi.

Şevval Sam, ''Bodrum'da sınıf farkı az''  sözlerine açıklık getirdi - 1. Resim

Şevval Sam, ''Bodrum'da sınıf farkı az''  sözlerine açıklık getirdi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...