Tgrt Haber

Seyircileri konser sırasında Galatasaray’a küfür etmişti! Derya Uluğ işin gerçeğini açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
26 Şubat 2024 10:35 - Güncelleme : 26 Şubat 2024 10:38
Seyircileri konser sırasında Galatasaray’a küfür etmişti! Derya Uluğ işin gerçeğini açıkladı

Fenerbahçeli olduğu bilinen şarkıcı Derya Uluğ’un konserinde bir vatandaşın Galatasaray’a küfür ettiği anlar sosyal medyada ses getirmişti. Konuyla ilgili paylaşım yapan Uluğ, işin gerçeğini açıkladı.

Şarkıcı Derya Uluğ’un bir konserinde ‘Şinanay’ şarkısını söylediği sırada bazı hayranlarının Galatasaray’a küfür​ etmesi sosyal medyada tepki çekmişti. Sosyal medya hesabından açıklama Derya Uluğ​, videonun gerçeği yansıtmadığını söyledi. 

DERYA ULUĞ’DAN “KÜFÜR” AÇIKLAMASI

Konseri sırasında hayranlarının Galatasaray​'a küfür ettiğine dair yayılan video hakkında açıklama yapan Uluğ, ‘’Bugüne kadar hiç bir takıma ya da taraftarına hakaret ya da saygısızlık içeren bir paylaşımım tavrım olmamıştır. Paylaşılan video, editlenip, kurgulanmış şekilde sosyal medyaya servis edilmiş bir videodur. Benim için küfürün savunulacak, övünülecek bir tarafı hiç bi zaman yoktur, olmayacaktır da.’’ dedi. 

Seyircileri konser sırasında Galatasaray’a küfür etmişti! Derya Uluğ işin gerçeğini açıkladı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...