Tgrt Haber

Acun ifşa olan Şeyma Subaşı’dan kızını özel jetle aldırdı: Subaşı işinden de kovuldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Eylül 2022 08:00 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 17:00
Acun ifşa olan Şeyma Subaşı’dan kızını özel jetle aldırdı: Subaşı işinden de kovuldu!

Şeyma Subaşı’nın bir süredir birlikte olduğu Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile ortaya çıkan görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Subaşı’nın Alsaloussi ile uyuşturucu kullandığı esnada görüntülenmesi ve bunun basına sızması ilk etapta eski eşi ve kızının babası Acun Ilıcalı’yı harekete geçirdi. Şeyma Subaşı ardından işinden de oldu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı​ ile evliliklerinden bir kızı olan ve kısa süre sonra boşanan Şeyma Subaşı​, bir süredir iş insanı Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile birlikte görüntülenmeye başladı. Bir partide uyuşturucu​ kullandığı görüntüleriyle gündeme bomba gibi düşen Subaşı, büyük tepki topladı. Haberi alan Acun Ilıcalı, özel jetini kızı Melisa’yı aldırmak için gönderdi. Subaşı’na ikinci darbe ise reklam yüzü olduğu markadan geldi. Firma, Şeyma Subaşı’nın anlaşmasını iptal ettiğini duyurdu.

Acun ifşa olan Şeyma Subaşı’dan kızını özel jetle aldırdı: Subaşı işinden de kovuldu!

HEM İŞİNDEN HEM KIZINDAN OLDU

Şeyma Subaşı’nın ifşa olan görüntülerinin ardından geçtiğimiz günlerde anlaşma imzaladığı spor markası, tanıtım partisini ve anlaşmayı iptal etti. Acun Ilıcalı ile olan evliliği sayesinde tanınan ve popüler bir hale gelen Şeyma Subaşı bir süredir iş insanı Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile birlikte. Geçtiğimiz günlerde Alsaloussi ile birlikte uyuşturucu kullandığı görüntüleri ortaya çıkan Subaşı şimdilerde zor günler yaşıyor. Haberi alan Acun Ilıcalı kızı Melisa​'yı aldırmak için özel jetini gönderdi. Ardından bir spor giyim markasının kreatif direktörlüğünü üstlenerek koleksiyonunu tanıtacak olan Subaşı işinden de oldu. Anlaşmayı iptal eden marka "Bugün gerçekleştireceğimiz tanıtım etkinliğini ileri bir tarihte gerçekleştirmek üzere erteleme kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Yeni davetle ilgili detayları en kısa sürede paylaşacağız" ifadeleri ile paylaşımda bulundu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...