Tgrt Haber

Şeyma Subaşı'ndan Ramazan paylaşımı! "Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com
12 Mart 2024 22:36 - Güncelleme : 12 Mart 2024 22:37
Şeyma Subaşı'ndan Ramazan paylaşımı! "Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim"

Her paylaşımıyla olay olan Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı'ndan Ramazan ayı ile ilgili yeni bir paylaşım geldi. Ailesiyle birlikte oruç açtığını belirten Subaşı, "Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım" dedi.

Acun Ilıcalı​'dan boşandıktan sonra Mohammed Alsaloussi​ ile nikah masasına oturan Subaşı, 29 Eylül'de tek celsede boşandı. Her paylaşımı olay olan ünlü fenomenden Ramazan​ ayı paylaşımı geldi. 

ŞEYMA SUBAŞI​'NDAN RAMAZAN AYI PAYLAŞIMI 

Anne ve babasıyla iftarın açan Şeyma Subaşı, "Tüm Müslüman kardeşlerime ve diğer dinlerden dostlarıma huzurlu bir Ramazan diliyorum. Bu güzel ayın dünyaya anlayış, kolaylık, pozitiflik ve barış getirmesini temenni ediyorum. Hep birlikte Ramazan'ın ruhuna saygı gösterelim ve onu kucaklayalım." ifadelerine yer verdi. 2.8 milyon takipçisi bulunan Subaşı yorum yağmuruna tutuldu. 

Şeyma Subaşı'ndan Ramazan paylaşımı:

Kaynak: TGRT Haber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...