Tgrt Haber

Seyran'a yeni kayınvalide geliyor! Çöp Adam oyuncusu Yalı Çapkını dizisinin kadrosunda

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
11 Eylül 2024 12:13 - Güncelleme : 11 Eylül 2024 14:31
Seyran'a yeni kayınvalide geliyor! Çöp Adam oyuncusu Yalı Çapkını dizisinin kadrosunda

Çekimleri başlayan Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna yeni sezonda yeni oyuncular dahil oldu. Son olarak Çöğ Adam dizisinde rol alan Derya Alabora, Yalı Çapkını dizisine Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Seyran karakterinin kaynanası rolüyle dahil oldu.

Başrolünde Afra Saraçoğlu​ ve Mert Ramazan Demir​'in yer aldığı Yalı Çapkını​ dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil olacak. 

DERYA ALABORA YALI ÇAPKINI DİZİSİNDE 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yalı Çapkını'nın kadrosuna Derya Alabora katıldı. Dizinin yeni sezonunda katılan Sinan (Cem Söküt)'nın annesi Ayla rolüyle diziye dahil olan Derya Alabora, madencilikle uğraşan zengin bir kadını oynayacak. 

Seyran'a yeni kayınvalide geliyor! Çöp Adam oyuncusu Yalı Çapkını dizisinin kadrosunda - 1. Resim

DERYA ALABORA KİMDİR?

19 Ağustos 1959 doğumlu Derya Alabora, İlk sinema filmi, Nisan Akman'ın yönettiği 1987 yapımı Bir Kırık Bebek'tir. Derya Alabora'nın sinemada en çok ödül aldığı ve en çok bilinen rolü, Zeki Demirkubuz'un Türk sinemasının en iyi filmlerinden biri sayılan ikinci filmi Masumiyet'teki rolüdür. Ayrıca Türk-Alman ortak yapımı “Die Fremde” (Ayrılık) filmiyle Hollywood'da dikkatleri üzerine çekmiştir.

Seyran'a yeni kayınvalide geliyor! Çöp Adam oyuncusu Yalı Çapkını dizisinin kadrosunda - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşe11 Eylül 2024 18:37

Yeni sezonda neler olacak merak ettim ya böyle oyuncularla daha da güzel hale gelecek gibi duruyor

Sonraki Haber Yükleniyor...