Tgrt Haber

Yalı Çapkını için şarkı yapacağı iddia edilmişti! Sezen Aksu'nun menajerinden açıklama geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Gazete Magazin
06 Ekim 2023 09:26 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 09:26
Yalı Çapkını için şarkı yapacağı iddia edilmişti! Sezen Aksu'nun menajerinden açıklama geldi

Cuma günlerinin reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinin bir hayranı da minik serçe Sezen Aksu çıktı. Aksu’nun Seyran ve Ferit karakteri için şarkı beslediği dahi iddia edildi.

Yalı Çapkını​ dizisinin yeni şarkısını Sezen Aksu’dan gelecek. Yeni sezonuyla ekranda fırtınalar estiren diziyi severek takip eden sanatçının şarkı bestelediği de öne sürüldü.

SEZEN AKSU​ BESTELEDİ, MERT RAMAZAN DEMİR​ İSE SÖYLEYECEK 

Yeni sezona kadrosuna Binnur Kaya​ ve Taro Emir Tekin’i katarak devam eden Yalı Çapkını dizisini beğenerek takip eden bir isim de Sezen Aksu oldu. Aksu’nun Seyran ve Ferit için şarkı bestelediği iddia edildi. Sosyal medyadan Mert Ramazan Demir’i de takip eden sanatçının şarkısını ise Demir’in seslendireceği iddiası da izleyicileri heyecanlandırdı.

SEZEN AKSU'NUN MENAJERİNDEN YALANLAMA GELDİ 

Çıkan haberlerin ardından Sezen Aksu'nun menajerinden yalanlama geldi. Bir süre daha Aksu'yu ne sahnede ne de televizyonda göremeyeceğiz. 

Yalı Çapkını için şarkı yapacağı iddia edilmişti! Sezen Aksu'nun menajerinden açıklama geldi

YALI ÇAPKINI GÜNÜN BİRİNCİSİ OLDU

Yalı Çapkını dizisi günün en çok izlenen yapımı olmayı başardı. Cuma günlerinin en çok izlenen yapımları arasında Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını yer alıyor. 29 Eylül Cuma günü yayınlanan bölümde ise Yalı Çapkını totalde birinci sıradayken, AB ve ABC'de ikinci sırada yerini aldı.

Kaynak: Gazete Magazin

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...