Tgrt Haber

Shakira’dan yeni intikam albümü geliyor: Kadınlar artık ağlamıyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 Şubat 2024 17:33 - Güncelleme : 16 Şubat 2024 17:33
Shakira’dan yeni intikam albümü geliyor: Kadınlar artık ağlamıyor

Geçtiğimiz yıl futbolcu Gerard Pique ile ayrılan Shakira’dan yeni albüm müjdesi geldi. 7 yıl sonra albüm çıkaran dünyaca ünlü yıldızın albüme Las Mujeres Ya No Lloran (Kadınlar artık ağlamıyor) ismini vermesi, “intikam şarkıları” geliyor dedirtti

2 çocuğunun babası Gerard Pique’de geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde ayrılan Shakira​, intikam şarkılarını çıkarmaya hazırlanıyor. Uzun bir aradan sonra albüm​ çıkarmaya hazırlanan 

22 MART’TA İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK 

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, yeni albümünü 22 Mart’ta seyircisiyle buluşturacak. Albümün adı Shakira ve Bizarrap'ın "Music Sessions Vol. 53" adlı şarkısının sözleri olan “Las Mujeres Ya No Lloran” (Kadınlar Artık Ağlamıyor) sebebiyle seçildi.

Shakira’dan yeni intikam albümü geliyor: Kadınlar artık ağlamıyor - 1. Resim

Shakira'nın albümüne bu ismi vermesi ise 'Shakira intikam şarkılarını sunmaya hazırlanıyor' yorumlarına neden oldu. Son albümünü 2017 yılında çıkartan sanatçının yeni çıkacak albümünde 16 şarkı yer alacak.

Shakira’dan yeni intikam albümü geliyor: Kadınlar artık ağlamıyor - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...