Tgrt Haber

Shakira'yı aldatan Pique şimdi de şantaj yapıyor! Skandal iddia yayıldı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: La Razon
18 Eylül 2022 15:06 - Güncelleme : 18 Eylül 2022 15:27
Shakira'yı aldatan Pique şimdi de şantaj yapıyor! Skandal iddia yayıldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'yı aldattığı ortaya çıkan Barcelona futbol takımının İspanyol yıldızı Gerard Pique'nin eşine şantaj yaptığı iddia edildi.

Geçtiğimiz aylarda dünyaca ünlü şarkıcı Shakira​'yı aldattığı ortaya çıkan 35 yaşındakş futbolcu Gerard Pique​'nin şimdi de Shakira'ya şantaj​ yaptığı öne sürüldü. 12 yıllık beraberliklerini Pique'nin ihanetiyle sonlandıran çift hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ayrılığın ardından kısa bir süre geçtikten sonra yeni kız arkadaşıyla görüntülenen Pique'nin boşanma​ sürecinde şantaj yaptığı iddia edildi.

İddialara göre Pique, Shakira'nın mesleki kariyeri boyunca kazandığı 12 tane Grammy ödülünü elinde rehin tutmaya başladı. Pique'nin boşanma esnasında çocuklarının velayeti nedeniyle böyle bir şantaja kalkıştığı öne sürüldü.

Shakira'yı aldatan Pique şimdi de şantaj yapıyor! Skandal iddia yayıldı

''KOZ OLARAK KULLANACAK''

Kolombiyalı ünlü şarkıcı, bu ödüllerin kendisine geri verilmesini istediği halde Pique'nin bu talebi yerine getirmediği hatta görmezden geldiğinden bahsediliyor.

İspanyol gazetesi La Razon'un haberine göre, Shakira'nın kazandığı toplam 21 tane Grammy ve Latin Grammy heykelinin 12 tanesi Gerard Pique'nin kurucusu olduğu Kosmos adlı yapım şirketinde bulunuyor.

İddialara göre, futbolcu bu heykelleri velayet davasında koz olarak kullanmak için şarkıcıya iade etmiyor.

Kaynak: La Razon
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...