Tgrt Haber

Shakira'yı klip çekiminde korkutan anlar! Büyük panik yaşadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Temmuz 2023 13:58 - Güncelleme : 27 Temmuz 2023 14:59
Shakira'yı klip çekiminde korkutan anlar! Büyük panik yaşadı

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, yeni şarkısı Copa Vacia'nın klip çekimi için kamera karşısına geçti. Denizkızı kıyafetiyle su içinde olan Shakira, yanından aniden geçen fareyi görünce çığlık attı.

Ünlü şarkıcı Shakira, geçtiğimiz gün Manuel Turrizo'yla çektiği "Copa Vacia" adlı yeni şarkısının klip çekimi için kamera karşısına geçti. Klibin kamera arkasını sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, aniden beliren fareden korkup kaçtığını anı da takipçileriyle paylaştı. 

SHAKIRA'YI KLİP ÇEKİMİNDE KORKUTAN ANLAR 

Denizkızı kostümü ve pembe perukla çöplerin üzerinde uzandığı sahneyi çeken Shakira'nın kamera arkası görüntüleri binlerce beğeni aldı. Aniden çıkan fareden korkup kaçan Shakira, çığlık çığlığa bağırdı.  

Shakira'yı klip çekiminde korkutan anlar! Büyük panik yaşadı

O ANLAR KLİBİN PARÇASI ÇIKTI 

Ünlü şarkıcı, fareyi gördüğü an çığlık çığlığa bağırmaya başladı. Kostümü nedeniyle zor anlar yaşayan sanatçı, o anları sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi. Shakira paylaşımının altına ise, "Denizkızlarının bile başına gelen şeyler" notunu düştü. Aslında farenin, klipte yer alan bir parça olduğu ortaya çıktı.

Düzenleyen : TGRT Haber Dilek Ulusan 

Kaynak: TGRT HABER
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...