Tgrt Haber

Şiddete uğradığını iddia eden Aybike Çelik, 'Oğlum yapmaz' diyen Ayşe Tunaboylu’ya seslendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
19 Ekim 2023 11:20 - Güncelleme : 19 Ekim 2023 11:20
Şiddete uğradığını iddia eden Aybike Çelik, 'Oğlum yapmaz' diyen Ayşe Tunaboylu’ya seslendi

Yüzyüzeylen Konuşuruz’un gitaristi Can Tunaboylu'nun birlikte olduğu dönemde Aybike Çelik’e şiddet uyguladığı iddia edilmişti. İddiaları yalanlayan Can Tunaboylu’nun annesi oyuncu Ayşe Tunaboylu da “Oğlum yapmaz” açıklamasında bulunmuştu. Aybike Çelik, Ayşe Tunaboylu’ya seslenerek, "Sanatçılığının önüne geçmiş bir 'benim oğlum' yapmazcılık var.” dedi.

Sosyal medya hesabından morarmış gözüyle fotoğrafını koyan ve altına açıklama yapan Çelik, "Arkadaşlar 3 Ağustos gecesi eski erkek arkadaşım olan şahıs tarafından ağır şekilde darp​ edildim. 13 gün boyunca kırık kol ve gözüm mor bir şekilde duygusal manipülasyon ile evde tutuldum" demişti. Can Tunaboylu ise iddiaları yalanlarken, yasal sürecinde başladığını duyurdu. Konuya Can Tunaboylu’nun annesi Ayşe Tunaboylu da katıldı. "Benim oğlum asla böyle bir şey yapmaz” diyen Ayşe Tunaboylu seslenen Aybike Çelik,  "Sanatçılığının önüne geçmiş bir benim oğlum yapmazcılık var.” dedi.

AYBİKE ÇELİK, AYŞE TUNABOYLU’YA SESLENDİ

Ayşe Tunaboylu’nun “Oğlum böyle bir şey yapmaz” açıklamasının ardından sosyal medya hesabından yazı yayınlayan Aybike Çelik, "Türkiye'deki bütün annelere soruyorum; çocuğunuz size kız arkadaşının suratının canice darp edilmiş olan fotoğrafını gösterse kızı arayıp 'kızım ne oldu bir de senden dinleyelim' demez misiniz? Hastaneye gidip darp raporu aldıktan sonra Can Tunaboylu'nun bana valiz indirmesini istedim. Çok sevdiğim bir sanatçı olan ve tanıştığım Ayşe Hanım maalesef bana sorma nezaketinde bulunmadı. O sırada benim de ikamet ettiğim eve gidersem polis çağıracağını söyledi. Ben de karakola gittim ve yasal süreci başlattım. Sanatçılığının önüne geçmiş bir 'benim oğlum' yapmazcılık var. Teşekkür ediyorum kendisine kültürlü bir sanatçının da duyarlı olamayabildiğini gösterdiği için" dedi.

Şiddete uğradığını iddia eden Aybike Çelik, 'Oğlum yapmaz' diyen Ayşe Tunaboylu’ya seslendi

AYŞE TUNABOYLU’DAN KONUYLA İLGİLİ PAYLAŞIM GELMİŞTİ

Oğlu hakkındaki çıkan şiddet​ iddiaları hakkında açıklama yapan oyuncu Ayşe Tunaboylu, "Tabii ki kadın olarak çok üzgünüm. Can'ın da elinde darp belgeleri var. Kadın, oğlumun üzerine panter gibi atlıyor. Klinik vaka bir kadın. Kadına şiddete karşıyım, benim oğlum da... Zaten kız, grubu dağıtmakla tehdit etmiş. Çok kötü bir ruh. Ben evladıma sonsuz güveniyorum. Zaten olay yargıda olduğu için susuyor. Bu ülkeye 60 yılımı verdim. Sanatçı olarak onurumla yaşadım. Haksızlığa uğrama duygusu beni gerçekten çok üzüyor. O kadar büyük haksızlık var ki bu olayda, öfkem çok yüklü. Benim oğlum asla böyle bir şey yapmaz. İş yargı aşamasında. Onlar grup olarak da lince uğratılıyor. Grubu dağıtmaya çalışıyor" diyerek oğlunun böyle bir şey yapmadığını iddia etmişti. 

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...