Tgrt Haber

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını itiraf etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 16:43 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 16:43

Sihirli Annem dizisinin Tuğçe’si Damla Ersubaşı, boşandığı eşi Mustafa Can Keser’in iddialarına yayınladığı video ile cevap verdi. Ersubaşı, “Bir dönem yasaklı madde bataklığına düştüm. Parayı kumarda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı" dedi.

Bir dönemin popüler dizilerinden Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan Damla Ersubaşı, 2016 yılında evlendiği işletmeci Mustafa Can Keser ile 2020 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. İkili yeniden karşı karşıya geldi. Mustafa Can Keser'in, eski eşi Damla Ersubaşı'na ağır suçlamalarla dolu bir velayet davası açtığı öğrenildi.

ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ ALDI 

Keser, eline ulaşan görüntülerin ardından mahkemeye başvurarak, ‘Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum’ dedi. Çocuklarının annesinin yasaklı madde kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini aldı. Ersubaşı, yayınladığı videoda ağlayarak her şeyi bir bir anlattı.

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını itiraf etti

"BEN UYUŞTURUCUYA DÜŞTÜM"

Ağlayarak yasaklı madde kullandığını itiraf eden ünlü oyuncu, "Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı" ifadelerini kullandı. Videoyu yayınladıktan sonra açıklama yayınlayan Ersubaşı, eşi tarafından psikolojik şiddete maruz kaldığını söyledi. 

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yasaklı madde kullandığını itiraf etti

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...