Tgrt Haber

Şikayet yağmıştı! RTÜK'ten Kızıl Goncalar açıklaması geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
22 Aralık 2023 10:22 - Güncelleme : 22 Aralık 2023 10:38
Şikayet yağmıştı! RTÜK'ten Kızıl Goncalar açıklaması geldi

Başrolünde Özgü Namal ve Özcan Deniz’in yer aldığı Kızıl Goncalar dizisi hakkında RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, diziyle ilgili şikayetlerin geldiğini ve üst kurul tarafından şikayetlerin incelendiği belirtti.

RTÜK​ başkanı, ilk bölümü geçtiğimiz hafta yayınlanan ve eleştiri​ oklarının hedefi olan dizi​ ile ilgili gelen şikayet​ bildirimlerinin dikkate alındığını belirterek, açıklama yaptı.

DİZİ İLE İLGİLİ RTÜK BAŞKANINDAN AÇIKLAMA GELDİ

Diziye sosyal medyada eleştiri yağınca RTÜK harekete geçti. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin​, X (eski adıyal Twitter) hesabındaki paylaşımda “FOX TV’de yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir.” dedi. 

Şikayet yağmıştı! RTÜK'ten Kızıl Goncalar açıklaması geldi

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Murat22 Aralık 2023 19:24

Derhal bu dizi yayından tamamen kaldırılmalı fox tv ye de soruşdurma açılmalı

Kübra 22 Aralık 2023 17:33

bu tarz filmleri halkın gençlerimizin ve çocukların İslam'dan soğutma operasyonu olduğunu kanat getiriyoruz net bir şekilde bunları şikayet edelim lütfen ve izlemeyelim desteklemeyelim neden Hıristiyanlığı ve diğer dinleri kötüleyen bir dizi yada program yapılmıyor da sadece İslami kötüleyenler yayınlanıyor çünkü bu küresel din düşmanlarının kurduğu oyun ve tuzaklar insanları İslam dan soğukmak için yaptıkları açık ve nettir

Sonraki Haber Yükleniyor...