Tgrt Haber

Saygısız takipçisini affetmedi! Sinan Akçıl'a hakaretler yağdıran kişi için soruşturma açıldı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2023 11:00 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 15:52
Saygısız takipçisini affetmedi! Sinan Akçıl'a hakaretler yağdıran kişi için soruşturma açıldı

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl sosyal medyada paylaşımlarının altına hakaret içerikli yorumlar yazan bir takipçisinden şikayetçi oldu. Savcılık şüpheli hakkında soruşturma başlattı.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl​'ın bir takipçisiyle başı derde girdi. Paylaştığı fotoğrafların altına mütemadiyen hakaret​ eden ve çirkin yorumlar yapan Koray A. Sinan Akçıl’ı çileden çıkardı. Kişilik haklarının zedelendiğini ileri süren şarkıcı Sinan Akçıl, takipçisinden şikayetçi oldu.

Saygısız takipçisini affetmedi! Sinan Akçıl'a hakaretler yağdıran kişi için soruşturma açıldı

İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜN SINIRLARINI AŞTI

Koray A. isimli bir takipçi Sinan Akçıl’ın paylaşımlarının altına sürekli olarak hakaret içerikli yorumlar yazmaya başladı. Şahsi sosyal medya hesabından gündeme dair sık sık paylaşımlar yapan Akçıl, geçtiğimiz günlerde bir şehit haberi paylaştı. Bunun üzerine Koray A., şarkıcının paylaşımın altına "demagoji yapma" şeklinde bir yorumda bulundu. Akçıl'ın havalimanında muhabirlere verdiği bir röportajın altına da "Münafık..." diye başlayan yazılar yazdı.

Koray A.'nın bu yorumları ünlü şarkıcıyı çok üzdü. Avukatı aracılığıyla harekete geçen şarkıcı Akçıl, kendisine hakaret ve küfür içerikli yorumlarda bulunduğunu ileri sürerek takipçisinden şikayetçi oldu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan dilekçede Akçıl, şüpheli Koray A.'nın şahsi paylaşımına yaptığı yorumlarda kendisine hakaret ettiğini ve bu sözlerin kişilik haklarını zedelediğini, şüphelinin yorumlarının ifade özgürlüğü sınırlarını aştığını belirtti. Ünlü şarkıcının suç duyurunsan sonra şüpheli Koray A. hakkında 'sesli veya görüntülü iletiyle hakaret' suçundan soruşturma başlatıldı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...