Tgrt Haber

Sinan Akçıl’dan İBB’ye Hadise ve Murda göndermesi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
02 Şubat 2024 11:52 - Güncelleme : 02 Şubat 2024 11:56
Sinan Akçıl’dan İBB’ye Hadise ve Murda göndermesi

Açıklamalarıyla gündem olan şarkıcı Sinan Akçıl, konuk olduğu programda İBB’yi hedef alarak, siyasi seçiminden dolayı konserlerde kendisine yer bulamadığını belirtti. İBB'den hiç davet almadığı için konser vermediğini anlatan Akçıl, Hadise ve Murda'ya da gönderme de bulundu.

Katıldığı programda siyasete atılmak istediğini anlatan Sinan Akçıl​, "Siyasete atılırsam milletvekili​ olursam günün birinde ikisini bir arada götürmeyi düşünüyorum." derken, İBB​'yi hedef alarak, Hadise​ ve Murda'ya gönderme yapmayı ihmal etmedi. 

SİNAN AKÇIL’DAN HADİSE VE MURDA’YA GÖNDERME

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) konserlerinde yer almayan şarkıcı, bunun sebebinin İBB'nin kendi politikası olduğunu ifade etti. Konser vermesi için hiç teklif almadığını belirten Akçıl, şarkıcı Hadise ve Murda'ya göndermede bulunarak "Onların genelde kadrolu sanatçıları var onları çıkarıyorlar. Murda ve Hadise gibi" dedi.

Sinan Akçıl’dan İBB’ye Hadise ve Murda göndermesi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...