Tgrt Haber

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile nasıl tanıştığını anlattı: Tuttu kolumdan çekti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
24 Ekim 2023 13:59 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 13:59
Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile nasıl tanıştığını anlattı: Tuttu kolumdan çekti

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen Sinem Kobal, uzun bir aradan sonra İbrahim Selim'in programına konuk oldu. Kenan İmirzalıoğlu ile tanışma hikayesini de anlatan Kobal, "Görür görmez çarpıldığım biri." sözleriyle sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. 

Kenan İmirzalıoğlu​ ile evlenip 2 çocuk dünyaya getiren Sinem Kobal​, bir süre ekranlara ara vermişti. Yeni projelerle görüşen oyuncu​, konuk olduğu programda evdeki Kenan İmirzalıoğlu'nu ve nasıl tanıştıklarını anlattı. 

SİNEM KOBAL, EŞİYLE NASIL TANIŞTIĞINI ANLATTI 

İbrahim Selim'in “Kenan İmirzalıoğlu ile tanıştığınız anı hatırlıyor musunuz?” sorusuna cevap veren Kobal, “Hatırlamaz mıyım? Görür görmez çarpıldığım biri. İlk karşılaştığımızda da tabii ki kendisi enerjisiyle çarpmıştı. Farkında da değildim o kadar. Tuttu kolumdan çekti diyebilirim. Ben de böyle kaldım tabii ki.” dedi. 

Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ile nasıl tanıştığını anlattı: Tuttu kolumdan çekti

"AŞK EVLİLİĞİ YAPTIM"

Kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile evlenen Kenan İmirzalıoğlu, “Aşka inanır mısın” sorusuna, "Aşka inananlardandım. Fakat ‘Artık herhalde aşk​, kavak yellerinin esmeye başladığı zamanlarda olan bir şey’ diye düşünmeye başlamıştım ki bir aşk evliliği yaptım. 40’ımdan sonra tekrar aşkla karşılaşır mıydım, hiç emin değildim. Hayatta ufkunu çok dar tutmamak lazımmış. Hayatın ne vereceği belli olmuyor. Sinem’i öncesinde de tanırdım. Benim aşkım ilk görüşte değildi, dördüncü buluşmamızdaki sohbetimizde, o esnada, ruhtan bir çarpmaydı. ‘Bir dakika ne oluyor bana, burada başka bir şey var’ oldum. Aşk çoğaltan, şaşırtan, üreten, çok daha duygusallaştıran, çok daha güçlü kılan bir şey. İnandığın bir aşkın varsa karşında hiçbir şey duramaz." cevabını vermişti. 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...