Tgrt Haber

Sinem Kobal'dan yıllar sonra yeni proje! Bu sefer komediyle dönüyor

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
23 Mart 2024 23:42 - Güncelleme : 23 Mart 2024 23:42
Sinem Kobal'dan yıllar sonra yeni proje! Bu sefer komediyle dönüyor

Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra iki kız çocuğu dünyaya getiren Sinem Kobal, setlere bir süre ara vermişti. Oyuncu yeni dizi projesiyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Son olarak 2018 yılında yer aldığı Yüz Yüze dizisinin ardından herhangi bir projede yer almayan Sinem Kobal​, uzun bir aranın ardından tekrar sete çıkıyor. Komedi​ türündeki “Karşılaşmalar” yeni sezonda Exxen’de izleyici karşısına çıkacak.

SİNEM KOBAL'DAN YILLAR SONRA YENİ PROJE 

Sinem Kobal'ın yanı sıra oyuncu kadrosunda; Begüm Öner, Bora Akkaş, Melis Babadağ, Canberk Gültekin, Cem Gelinoğlu, Deniz Hamzaoğlu, Erdem Yener, Cansu Diktaş Altınok, Giray Altınok, Kerem Özdoğan, Mahir İpek, Muammer Tali, Muttalip Müjdeci, Sarp Apak, Sinem Kobal, Şükrü Özyıldız, Uraz Kaygılaroğlu ve Zerrin Sümer g,b, isimler de yer alıyor. Provalar için bir araya gelen oyuncuların eğlenceli hali kameralara yansıdı. 

Sinem Kobal'dan yıllar sonra yeni proje! Bu sefer komediyle dönüyor - 1. Resim

Sinem Kobal'dan yıllar sonra yeni proje! Bu sefer komediyle dönüyor - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...