Tgrt Haber

FOX TV'deki Mucize Doktor dizisiyle ünlenmişti... Sinem Ünsal yeni dizisiyle geri dönüyor!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Haziran 2023 13:43 - Güncelleme : 09 Haziran 2023 15:26
FOX TV'deki Mucize Doktor dizisiyle ünlenmişti... Sinem Ünsal yeni dizisiyle geri dönüyor!

"Mucize Doktor" dizisiyle adını duyuran ve oyunculuktaki başarısını gösteren Sinem Ünsal bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Ünsal’ın merak konusu olan yeni projesi belli oldu.

Taner Ölmez ile başrolünü paylaştığı Mucize Doktor dizisiyle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Sinem Ölmez, bir süredir ekranlardan uzak. Sinem Ünsal‘ın hayranları tarafından merak edilen yeni dizi projesini ise sonunda belli oldu.

SOSYETE DOKTORU İÇİN GÖRÜŞMELER YAPIYOR!

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Siyah Beyaz Aşk, Mucize Doktor gibi unutulmaz dizilerde rol alan Ünsal, aynı zamanda Demet Akbağ’lı “Aydınlıkevler” oyunundaki performansıyla da beğeni topluyor. Ünsal’ın şu günlerde “Sosyete Doktoru” dizisiyle görüştüğü öğrenildi. Mednova imzalı dizi “Royal Pains” adlı Amerikan yapımından uyarlanıyor. Dizi için şu günlerde TV8’le görüşüldüğü bilgisi kulislerde dolaşıyor. İdealist bir doktorun işinden atılmasının ardından değişen yaşamının anlatıldığı dizinin başrol erkek oyuncusu için Kaan Yıldırım‘a teklif götürülmüştü.

FOX TV'deki Mucize Doktor dizisiyle ünlenmişti... Sinem Ünsal yeni dizisiyle geri dönüyor!

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

Biyografi.net’ten derlenen bilgiye göre; 1993’te İzmir’de doğan Sinem Ünsal, Azeri kökenli baba ve Çerkez kökenli annenin ikinci çocuğudur. Asker olan babası sayesinde birçok şehir dolaşan Ünsal, üniversite eğitimine kadar İzmir, Foça’da yaşadı. 2016 yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Bölümü’nde çift-ana dal lisans programını tamamladı. Müfit Aytekin Atölye ’de özel kurslarla oyunculuk eğitimi aldı. Üniversiteden mezun olduktan sonra İstanbul ‘a yerleşti.

2016 yılından itibaren TV dizilerinde rol almaya başlayan Sinem Ünsal, 2019 yılı Ocak ayı itibarıyla tiyatro oyunlarında rol almaya başladı. Sinem Ünsal, 2016 yılında Çoban Yıldızı adlı dizide Güneş karakterini canlandırırken Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci, Selim Bayraktar, Menderes Samancılar, Serhat Özcan ile birlikte rol aldı.

2018 – 2019 yıllarında Kızım dizisinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Tugay Mercan, Serhat Teoman, Suna Selen, Selin Şekerci ile birlikte rol aldı. 2019 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan yapımcılığını Faruk Bayhan‘ın yaptığı ve yönetmeni Yusuf Pirhasan olan Mucize Doktor dizisinde Taner Ölmez, Savant Sendromlu doktor asistanı Ali Vefa karakterini canlandırırken, Mucize Doktor dizinin başrollerinde Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Fırat Altunmeşe, Gökçe Akyıldız ve Reha Özcan yer aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...