Tgrt Haber

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal kaza yaptı

01 Haziran 2022 14:49 - Güncelleme : 01 Haziran 2022 15:02
Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal kaza yaptı

Son zamanların dillerden düşmeyen oyuncusu, Sinem Ünsal geçirdiği trafik kazasıyla hayranlarını korkuttu.

Yeni başlayacak olan Gizli Saklı dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanan Sinem Ünsal, Mucize Doktor dizisiyle gönülleri fethetmeyi başarmıştı. Ünlü oyuncu Sinem Ünsal ve uygulayıcı yapımcı Nisan Ceren  geçirdiği trafik kazasıyla korkuttu.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal kaza yaptı

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Demet Akbağ’ın Aydınlıkevler tiyatro oyununun İzmir turnesi dönüşü Sinem Ünsal ve Nisan Ceren’in geçirdiği trafik kazası ekibi korkuttu.

ARAÇ BARİYERLERE GİRDİ

Oyun sonrası Sinem Ünsal ve oyunun uygulayıcı yapımcısı Nisan Ceren işleri olduğu için gece İstanbul’a dönmek için yola çıktı. Gebze yolunda Ünsal ve Ceren’in seyahat ettiği aracın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybetti, araç bariyerlere çarptı.

Mucize Doktor'un Nazlı'sı Sinem Ünsal kaza yaptı

Kaza sonrası apar topar hastaneye kaldırılan Sinem Ünsal’ın sağlık durumunun iyi olduğu, vücudunda yara ve morluklar olan oyuncunun evine geçtiği öğrenildi. Nisan Ceren’in ise kontrol amaçlı olarak bu geceyi Liv Hospital’da geçireceği öğrenildi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...