Tgrt Haber

THY'de yemek akımı! Şırdandan sonra şimdi de uçakta pilav

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2023 17:26 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 17:27

Uçakta göğsünden çıkardığı şırdanı yiyip sosyal medyaya yükleyen Şırdancı Mehmet'in ardından bu sefer de 'Baruthane Pilavcısı' yanında getirdiği pilavı yedi. Şırdanla gündem olan Mehmet Sur'a 6 ay boyunca uçak bileti yasağı gelirken, gözler bu sefer de pilavıyla meşhur olan Nedim Şahin'e gelmesi beklenen olası cezaya çevrildi. 

Şırdancı Mehmet'in fenomen olması sonrası Baruthane Pilavcısı da Türk Hava Yolları uçağında yanında getirdiği pilavı yedi. 

Şırdancı Mehmet lakabıyla tanınan Mehmet Sur, geçtiğimiz günlerde THY​'nin Business Class menüsünü beğenmeyip yanında getirdiği şırdanı yediği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. 

Görüntülerin viral olmasının ardından Sur, THY'nin kara listesine alınarak 6 ay boyunca bilet satın alma yasağı verilmişti.

ŞİMDİ DE PİLAV... 

Baruthane Pilavcısı olarak tanınan Nedim Şahin de THY uçağında seyahat ederken pilav yediği görüntüleri sosyal medya hesabına yükledi. Şahin'in yanında getirdiği pilavı uçağın içerisine nasıl soktuğu bilinmezken, o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Şırdanla gündem olan Mehmet Sur'a 6 ay boyunca uçak bileti yasağı gelirken, gözler bu sefer de pilavıyla meşhur olan Nedim Şahin'e gelmesi beklenen cezaya çevrildi.  

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...