Tgrt Haber

Sırra kadem basan sunucu Yalçın Abi ortaya çıktı: Son hali sevenlerini üzdü

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Aralık 2022 09:25 - Güncelleme : 16 Aralık 2022 10:07
Sırra kadem basan sunucu Yalçın Abi ortaya çıktı: Son hali sevenlerini üzdü

Gündüz kuşağı programlarının ilki kabul edilen, çok sayıda ilginç olayı ekrana getirerek bir döneme damga vuran ve ‘Yalçın Abi’ olarak tanınan sunucu Yalçın Çakır, uzun bir aradan sonra ortaya çıktı. Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Yalçın Çakır’ın son hali, sevenlerini şaşırttı.

‘Yalçın Abi’ olarak hafızalara kazınan ünlü gazeteci ve sunucu Yalçın Çakır, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Reality Show programlarının neredeyse ilki olan ‘Yalçın Abi’ programıyla geniş kitlelere adını duyuran Yalçın Çakır’ın uzun zamandır görüntü vermemesi hayranlarını merak ettirmişti. Önceki gün paylaştığı bir fotoğraf ile sosyal medyanın gündemine oturan Yalçın Abi, yıllar sonra ortaya çıktı. Yalçın Abi’nin son halini gören hayranları ise “Sana ne olmuş Yalçın Abi”, “Yıllar sana da acımamış” gibi yorumlarda bulundu.

KİLO ALDI VE SAÇLARI BEYAZLADI

Flash TV ekranlarındaki gündüz kuşağı programıyla adını geniş kitlelere duyuran Yalçın Çakır, şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Bir döneme damga vuran programıyla aile içi sorunları çözmeye çalışan ve bu yapıdaki ilginç konulara değinen Yalçın Çakır, televizyonların aranan ismiydi. Ancak uzunca süredir görüntü vermeyen Yalçın Çakır'ın son halini görenler oldukça şaşırdı. Yalçın Çakır'ın aldığı kilolar, beyazlayan ve dökülen saçları dikkat çekti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı Yalçın Çakır’a “Yıllar sana da acımamış Yalçın Abi” yorumlarında bulundu.

Sırra kadem basan sunucu Yalçın Abi ortaya çıktı: Son hali sevenlerini üzdü

2018'DE TELEVİZYONU BIRAKTI

2013-2017 yılları arasında Flash TV'de ana haber bülteni sunan ve sonrasında 25 yıldır çalıştığı Flash TV'den ayrılarak, kayıpların arandığı ve faili meçhul cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı bir reality programı için Beyaz TV​ ile anlaşan ve 27 Şubat 2017'de Beyaz TV'de Yalçın Abi adlı reality programına başlayan ancak 3 ay sonra kanaldan ayrılarak Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük beldesine yerleşen ünlü televizyoncu, 2018 yılında kendi sitesini kurdu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...