Tgrt Haber

Sokak fotoğrafçısının isteğini kırmayan Erkan Kolçak Köstendil, böyle poz verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2024 15:15 - Güncelleme : 07 Şubat 2024 15:36

Sokak fotoğrafçılığı yapan genç, arkadaşlarıyla kahve içen oyuncu Erkan Kolçak Köstendil’e denk gelince fotoğraflarını çekmek istediğini söyledi. Genci kırmayan Köstendil, verdiği pozlarla eğlenceli anlar yaşattı.

Sokak fotoğrafçılığı yapan ve çoğu zaman tesadüfen karşılaştığı kişilerin fotoğrafını çeken genç, bu sefer oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile karşılaştı. Gencin ricasını kırmayan Köstendil, takdir topladı.

MÜTEVAZİLİĞİ İLE TAKDİR TOPLADI

Sosyal medya hesabından oyuncu ile karşılaştığı anları paylaşan genç, “Severek takip ettiğim çukur dizisinde oyuncu çok değerli Erkan Kolçak Köstendil'e denk geldim mütevaziliğinden ötürü çok teşekkür ederim çok memnun oldum umarım tekrardan yolumuz kesişir” notunu düştü. Köstendil'in videosuna "Mütevazilik ne kadar güzel bir şey", "Hemen tamam dedi, gerçek sanatçı" gibi yorumlar yapıldı. 

Sokak fotoğrafçısının isteğini kırmayan Erkan Kolçak Köstendil, böyle poz verdi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...