Tgrt Haber

Şoke eden barışma iddiası! Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’le barışmak için Seda Sayan’a koştu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Eylül 2023 10:01 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 10:44
Şoke eden barışma iddiası! Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’le barışmak için Seda Sayan’a koştu!

Geçen yıl ağustos ayında nikah masasına oturan ünlü çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir, 8 ay sonra tek celsede boşanmıştı. Barışacakları konuşulan ünlü çiftten şarkıcı Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir’le barışmak için Seda Sayan’dan yardım istediği ortaya çıktı.

28 Ağustos 2022 tarihinde görkemli bir törenle dünya evine giren şarkıcı Oğuzhan Koç​ ile oyuncu Demet Özdemir, 2023 nisan ayında Adalar Adliyesi’nde görülen davada tek celsede boşandı. Ünlü ikilinin ayrılıklarıyla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılsa da her iki taraf da sebebini açıklamadı. Bir süredir barışacakları iddiası kulisleri meşgul ederken Oğuzhan Koç’un Seda Sayan’ın kapısını çaldığı haberi magazinde bomba etkisi yaptı.

Şoke eden barışma iddiası! Oğuzhan Koç, Demet Özdemir’le barışmak için Seda Sayan’a koştu!

SEDA SAYAN​ GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE DEMET ÖZDEMİR’LE BULUŞMUŞTU!

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un 8 ay evli kaldığı ve geçtiğimiz nisan ayında boşandığı eşi Demet Özdemir ile barışmak için Seda Sayan’dan yardım istediği oöğrenildi. Tv100’ün iddiasına göre; Seda Sayan Oğuzhan Koç’un ricası üzerine Demet Özdemir’e barışma​ isteğini iletti. Sayan’ın elçi olarak Demet Özdemir ile uzun saatlerce konuştuğu ancak olumlu bakmadığı konuşuluyor. 

Geçtiğimiz günlerde Demet Özdemir’le son olarak bir yemekte buluşan Seda Sayan’ın meğer Oğuzhan Koç ile arasında köprü kurmak için uğraştığı öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...