Tgrt Haber

Somer Şef’ten şaşırtan itiraf: Eski eşim yemek yapamazdı, aç kalırdık bu yüzden bu işte başarılı oldum…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Kasım 2022 12:10 - Güncelleme : 11 Kasım 2022 12:39
Somer Şef’ten şaşırtan itiraf: Eski eşim yemek yapamazdı, aç kalırdık bu yüzden bu işte başarılı oldum…

MasterChef Türkiye programının ünlü jürisi Somer Sivrioğlu, katıldığı bir programda boşandığı 18 yıllık eşiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Kendini yemek pişirmek konusunda çok da yetenekli görmediğini belirten Somer Sivrioğlu, “Eski eşim hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık” dedi.

Ünlü şefSomer Sivrioğlu​, eski eşi Aslı Sivrioğlu’ndan geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Özel yaşantısı ve 'MasterChef Türkiye' yemek​ yarışmasıyla gündemden düşmeyen şef Somer Sivrioğlu, konuk olduğu programda eski eşiyle ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu.

"ESKİ EŞİM YEMEK YAPAMAZDI, AÇ KALIRDIK"

Şef Somer Sivrioğlu, "Kendimi yemek pişirme konusunda yetenekli görmüyorum! Ben o formasyondan gelmedim, işletmeci ailenin çocuğuydum, işletmesini biliyorum. Annem bu işi biliyor, ben öğrenerek kendimi geliştirdim. İyi bir aşçı değilim, ama iyi bir şef olduğumu söylüyorum. İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, müthiş bir anne ve müthiş bir yoldaştır" ifadelerine yer verdi.

Somer Şef’ten şaşırtan itiraf: Eski eşim yemek yapamazdı, aç kalırdık bu yüzden bu işte başarılı oldum…

SOMER SİVRİOĞLU KİMDİR?

1971’de İstanbul’da doğan Somer Sivrioğlu, restoran işletmecisi ve sunucudur. Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye'de kaldı. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun oldu, daha sonra master yaptı. 24 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak ve akademik kariyer için Avustralya'ya gitti. Avusturalya'da yüksek lisans yaparken şeflik kariyerine ilk adımı attı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...