Tgrt Haber

Son dakika! Kurtlar Vadisi'nin usta oyuncusu Can Gürzap hayatını kaybetti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
01 Aralık 2023 17:25 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 17:56
Son dakika! Kurtlar Vadisi'nin usta oyuncusu Can Gürzap hayatını kaybetti

Ünlü sinema sanatçısı Can Gürzap'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Daha önce aort anevrizması nedeniyle tedavi gördüğü bilinen Can Gürzap'ın hayatını neden kaybettiğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Medcezir, Kurtlar Vadisi Pusu ve İffet gibi diziler oynayan Can Gürzap, hayatını kaybetti​. Tiyatroda 52 yıldır aktif olarak yer alan Devlet tiyatrosu sanatçısı Gürzap'ın vefatını Armağan Çağlayan duyurdu. Usta oyuncunun fotoğrafını paylaşan Çağlayan, "Yattığınız yer nur olsun Can Bey…. Huzur bulun" ifadelerini kullandı.

CAN GÜRZAP HAYATINI KAYBETTİ 

Ünlü sinema sanatçısı Can Gürzap'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Henüz neden hayatını kaybettiği bilinmeyen sanatçının daha önce aort anevrizması nedeniyle tedavi gördüğü biliniyordu. Gürzap'ın hayatını neden kaybettiğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

CAN GÜRZAP KİMDİR?

Can Gürzap, 26 Mayıs 1944'te İstanbul'da doğmuş önemli bir sinema, tiyatro​ ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmendir. İlk tiyatro eğitimini, kendisi gibi sanatçı olan babası Reşit Gürzap'tan alan sanatçı, 1962'de Kadıköy Maarif Koleji'ni tamamladıktan sonra Ankara Devlet Konservartuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi ve Londra'da Central School of Speech and Drama'da eğitim gördü. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yönetmen ve Oyuncu​ olarak görev yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...